嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男想找CD去酒店玩

男想找CD去酒店玩

吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
* a7 M0 ~3 J$ X+ ]' [1 B3 H/ \  @( z7 E% @
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈!我聽日17號自己去玩,唔同你一日

回復 1# yinyin2323 的帖子

唔靚,無得玩?

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-16 19:36 發表   8 E6 U8 O% J$ y/ }+ F
18/5 日頭) t7 @( g, I, w9 A3 l
吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
) K" Z. n: s1 {: f8 z6 L

% v4 d6 @5 \( n我亦不美啦⋯⋯

我又嚟呃post啦, R/ H6 e5 `5 \) y& F

) c1 s! E1 Z- `: s2 X$ R不錯!!不錯!!  g. R5 R) E  O) ~& _0 n

0 u/ j; c& P, c

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-17 00:26 發表   ) L* O  K: J7 q
唔靚,無得玩?
! N( {. n: r/ ^8 ~8 [/ Y
7 R9 z8 M( N& j6 Y8 ~1 {4 b
其實絕大部分CD都係唔靚

肥嘟嘟,唔靚,無得玩

很久没同ZN玩了

ZN是甚麼.....

直男的简称

有興趣可以留低tg 或者pm我  W$ @6 x, F1 e( U; ~* A/ b: H( W8 w* n

; G) q/ u3 }0 F9 N感謝

回復 10# milotene 的帖子

多謝解釋.....

回復 1# yinyin2323 的帖子

大戰開始了未??

引用:
原帖由 christina01 於 2022-5-18 18:23 發表   2 p1 f! W; S4 k1 _, @$ T
大戰開始了未??
) [; y! R) e: P' }" U0 [' h8 k; {8 ~# ^* c; J$ Y
約吾到

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-19 19:23 發表   0 m# {5 B; _% h3 u" h
+ F! H7 E& f7 N* w0 ]
1 p. R+ O( I* Q9 J' j
約吾到
- y/ R0 \9 G* r& k8 C

6 p( [: H5 R7 W. m0 [7 D1 e/ \正常

回復 14# yinyin2323 的帖子

在那裡酒店

回復 6# kinkikeith 的帖子

慘慘!講出了殘酷的現實…

回復 10# milotene 的帖子

即是將直男普通話拼音,再縮寫?