嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   $ N+ v8 f( d0 F
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
: |$ \! ^6 l' M0 C
穿上身影下相& H; y: Q& }. n4 @, v! |' a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
+ l- N: i) t+ ?7 w, g( v% }. I! F要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
+ {9 E/ B5 |7 l9 c2 H* r! l# J# h
: b  M3 Z- y* P5 m& e
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!& I# ~3 L2 P9 J4 z- f. x7 s
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
& b9 m# G' C! N想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
, u/ G# V/ l# o* n" h# \顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
5 o" e- \9 a% H6 v' f2 Q! Y6 l好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
1 k% d* z- f( L/ j" g想睇埋近頸的一部分。
" e" M) [8 S& F
係C杯淘寶買連運費約HK$300
6 r7 y5 a! U0 n/ f- _

加上透視喱士自然D
# O% z* Q* z) l8 g5 \) K

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
) S, m+ a! C+ t5 v! @8 D8 o加上透視喱士自然D: v( h1 [" R$ M
+ d9 O8 I$ m8 D: w幾錢
: G. R, p" U9 a5 v8 ^" D好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
9 S* U% h2 W- @; e" T! Q5 S/ n% H; K- b8 [  Y: ?, ~
係C杯淘寶買連運費約HK$300 7 n5 R! a- @8 O* F2 X
7 C+ c, H$ u, Y! c5 @' A$ R$ n3 e3 |
4 C" U* \8 O: W2 x3 _% L

8 `: Q6 A) _: Q- v+ U! R9 Q300蚊咁平?: [0 H( t0 I6 Z" M

9 H& H; N$ |# v. \9 K0 _似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   1 Q- A- S5 L# Z0 \3 w! ~
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
4 F5 z& K# \3 N5 n8 }; |顏色很接近皮膚呀!
  A+ \" y/ k* c# J
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
1 A- W, D3 M$ i4 Z

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   6 k8 b4 P* e9 E, h5 u7 U$ T, B% S" e

4 V" Y& c' l8 E係C杯淘寶買連運費約HK$300 / ]: B% \4 ^; S" G7 A8 G6 b' N
1 U+ C1 F1 y* t2 K7 T( B1 C
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。& R+ Q1 s  A, C# L+ {* f
# N6 n( O" |) k1 `7 x5 w" A2 X
1 d. U( D, I, b1 f3 \2 E+ p

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
3 y! P- X. f: m2 |5 g$ Y; o* E  J$ [% _6 G# k. @- `
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
: @" H% T3 r- }6 ^306181
- a. p+ L8 U& Q# W% Q. ]4 o6 p
7 U# F1 q8 z; c. u* A1 g
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
( k% D2 g0 d' p+ \' ^7 L& C' u, E; n. z( l" [4 P! G
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   3 E" A/ }( `' _  R
4 U1 Q5 D5 _6 }
& P, W% K" c6 z2 F7 f2 m" s% m9 {* |
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色5 N5 p& R) \3 g! d7 Z& Q* g3 Y: q
, u$ Q( O1 O* m& a& N' t) Q
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
" U+ N5 u1 u# \, \  p) m6 R

5 k  q) m* G4 R# s2 g我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!- O3 ?: v+ `" H4 Z/ e: E

好靚,唔知重唔重呢