嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   5 ]5 B: [; q! x4 ?" O
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
7 \; f5 a# g( K9 r3 p+ Z穿上身影下相) D0 m6 L% V7 [: r3 e
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 S+ \& H; j) }) a% p: |; `( {" Y要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
' M. D' k, S2 l/ y
8 \& g. M2 ~# f0 P我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!& f0 y7 U. j) I: G! ?" k
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
- z4 V. [7 S" w3 o想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
- }( V8 I  |6 y" l* n顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
2 y# N$ m# S  K- p好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。8 `& [! O1 Y7 s5 I5 t9 N. I
想睇埋近頸的一部分。
2 u- P# z7 J9 V8 d' E係C杯淘寶買連運費約HK$300
2 h0 e* W; R) s, a; i+ \- Q

加上透視喱士自然D
2 ~/ S- m6 n0 _5 f6 ?) q; d) D

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   2 [* t4 k1 B/ m1 N1 ^
加上透視喱士自然D' B+ i% @) u1 K- K
' k9 Q1 W) T+ Z0 n% u3 M! }
幾錢9 T/ q2 `$ B+ n" z1 D: b
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   , F; ~3 @! _, S8 E9 p' i

7 k! [+ B4 X; N6 ^) h0 x係C杯淘寶買連運費約HK$300 - C& R" Z9 Z0 a) K  y, d* W3 y
+ ]  n5 z4 l' g) M6 B4 {# E3 B. t! X# t- U, l; [* ~

. E: Y' P  W$ \  R300蚊咁平?3 V- F/ A% p& E& d( k8 z

( v* [8 {6 M# m+ S; J似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   & H) n6 W2 \3 y( `8 l4 c+ u) v& A
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
2 y4 S4 e- |, @* h顏色很接近皮膚呀!
: N2 D. _( L- ?. k
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色- M& k' G- M8 Q4 E9 s0 H

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   ; I; q/ G$ `! i9 @1 W+ v
* e. {+ B* k0 L' L% i- @7 Q1 N; Q
係C杯淘寶買連運費約HK$300 9 P: G; ^; g+ ~
5 N6 i' V7 O: B+ E2 p( @, k1 y價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。% x1 D( r! Y: U( i5 ^9 @
* U. Y% G# ^( G1 E+ q2 \/ F0 g
/ T7 N1 P$ l' D: g! v

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
' i( m9 G( D/ d/ T: X& ]* d  h. _2 S( ?: }, v
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色( p. u- x4 |1 B& d5 W, U, T
  ]: a: q* r& u- S, q
4 C  ^9 H- K/ q) S- m* k0 b我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色# ?9 j+ N0 ~2 A$ }8 d
: Z+ ^' v: [( \+ I) h
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   2 f  U( r9 ?! p3 B7 I# m6 l

' O( E' Q2 l& Z2 E3 `
5 v1 \4 c' w! a, \我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色& _8 _& f1 |! I3 r- ]
& v2 U1 A2 d, B, F# v& f1 B
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
( N% w8 v5 Y) j! }4 ^7 c

' D/ `8 s6 T; G我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
& C. s; @7 J% t, y$ f* c

好靚,唔知重唔重呢