嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
. o* ^4 b( R) h, Q7 S要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
4 u: f( g$ _% u6 Y0 @* T
穿上身影下相9 v3 L3 T7 N6 {# N# K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 _' b* Z' `0 ?; p- F' x3 f1 F- [要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
: L5 X" t5 e/ o3 ~7 J  S
+ @; ~1 i  p: X4 ^% \8 l我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!+ ^' Q: g$ e3 S3 j4 m
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。7 I7 N, c& _% D
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
4 Y9 [. J/ q% Z& B* M顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   5 f- O: R  w# Z  ^: R" {
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
! C4 W1 Z; o2 f0 V- B1 P: t想睇埋近頸的一部分。
0 K/ L& U8 g3 q係C杯淘寶買連運費約HK$300 $ j6 O4 U; n& S' d

加上透視喱士自然D
# @5 k8 n: N3 p# D  c, ^

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   " L+ F; r$ j4 d" S+ Q
加上透視喱士自然D0 q6 ^/ _2 r5 h# S2 y  ^% \
! \9 i6 V' S2 v) X# T* |1 b: Q8 T; p幾錢
  p0 T- q* E  Y$ s% P好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
; T* Y5 l: Y2 u, A0 B$ x  |- W( _. l5 }
係C杯淘寶買連運費約HK$300 - Q  `" ?1 z4 X5 ^) j
7 {' _! {' n3 I" C

( j" C& V- H7 L* y5 e/ H, a9 P. d1 |
300蚊咁平?
6 q/ S3 ~5 D: p+ Z
5 W- |6 }1 i( `! T+ ^似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
3 e  }! k8 Q: L% B% w' x" Lwow! 樓主所買的是穿戴式義乳' J* e; {0 ]# ?4 K6 D/ \
顏色很接近皮膚呀!
, a: q6 m& |/ }, @; B5 c
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色" T3 ^4 z0 E0 R' y4 W- B- n

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   : `" q  j$ `7 V: }+ \0 i4 V

: F/ Q$ `1 s1 Z# Z- u" ^( x2 T係C杯淘寶買連運費約HK$300 , c  l; E! Q, I8 \) O! @0 h; [1 d
2 T  E; u7 P# Z4 q5 B價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。( h9 H. C' ]. L% w" ?( |6 z" r

* U# e! S7 `7 K& w  g/ h
3 I* c% D, b5 P* L! F) P: _[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
; m0 Z% S3 Z) l4 D  b  {3 P
- c7 g! j; t& Z9 ^, e# o有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& }8 E6 y4 Q- j; O' K0 i5 p306181
9 _2 X" b, h' j) m) z0 s0 ^- T& c
. N. ~( r& m5 a9 G/ m& P我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
8 H! w8 I, }6 H. S3 R# X" P' }: _( h  ^
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
6 V* O% V" O+ j( w; l) d
2 x$ y# A8 @6 p# G# r# L
" K# h1 S# S3 {- N5 Y& B9 p我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
8 O3 g# X) C$ @; g* C- [1 u& K  ]! l5 D6 n2 X* }) r
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
. u$ @6 U( |0 e# E$ ?' N$ I. ~% y

6 W8 O; _3 ~. J' U; I# |5 [% F我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
  Z6 v2 \  O; k( T1 @+ F

好靚,唔知重唔重呢