嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
3 a: l$ G& j! Y* [# m: S要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
( o2 A4 d: {" m# W0 s( Z
穿上身影下相
  T0 P2 K6 A. h$ x7 y, a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
' c' t  U1 f5 g5 W; I3 T5 W7 i要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
, W. Q. F6 m2 T: ]
: g: A% o. q3 S我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
) i& Z$ G% H  D. i. y- J目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。8 Q0 U/ b- G! E# }
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
: L9 z. Y! I' L8 \- `顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   2 C5 J1 k+ N% @
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。2 G7 ?) J, ^: l: r  c( X0 }
想睇埋近頸的一部分。
7 @" @6 A8 h! {' @係C杯淘寶買連運費約HK$300 7 _4 A$ [& c# ^8 B' U! {2 i

加上透視喱士自然D
# Q8 o- M% F) p. T/ x! X8 U' p

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   - z$ V& v4 p' g: U6 \+ I4 s3 z
加上透視喱士自然D) f7 N( V) W) R, q
9 [. s. b. T2 C% b/ l' d' u
幾錢& x5 S. X* _$ E- Y6 o6 |
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
) x8 j% `% |, M7 p0 r/ i
) H! S3 q2 c! x; ]0 \1 J係C杯淘寶買連運費約HK$300 ; F% i/ ]. U$ a; u( U% ]8 r
% h( }& R: q2 [2 [5 y+ b( [: X
$ e+ `0 B* d; m2 G3 v
( I! v- [6 R' V
300蚊咁平?( u4 G, j# Q9 Z8 c  {0 I% }, n

7 D# U4 k% D5 d/ M似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
0 H6 S9 H: B0 Q. lwow! 樓主所買的是穿戴式義乳& l0 T6 N( ?; o5 t! C- W
顏色很接近皮膚呀!
: X" k" x4 @4 w7 k+ m( i! Y有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
- `, |% r* {* Q1 E$ h$ ^4 y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
! K/ i1 L# h2 Q5 u5 D% Z! o
4 p" v7 w" E5 d' l- i) k$ G係C杯淘寶買連運費約HK$300 9 c. h2 `: Q( @! }9 g6 O/ f
: D5 g: c3 d! m* ^/ t, r
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
4 Z$ S* q6 `# a: |6 M( h( Y: P

% S2 m* B3 z& H3 q
4 B8 H# w3 u4 |- L9 c8 _# m. [[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
; l9 W2 R6 y# B4 Q/ M* `% D6 h& ?) z2 C4 J2 v
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
+ F0 b, ^6 x1 z' f306181
/ U% Q3 i+ J# I3 r
& h4 y% N+ i" k
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色# `- k" Y$ S" o3 C5 s- F( }

l) t6 \2 T: \我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   ; v, y: a' I' D- F

N  V1 M2 @" @1 g' x5 ]) x3 r: i* s3 W' B6 M: e3 }$ s* l) G0 k- `
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
# N( ]- P& U* {% |/ O6 W5 q4 ^: u0 q8 Q7 b$ U) {
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
" g7 F" c$ I2 k3 O+ W; F' e3 @4 b  m1 U5 g1 S: l7 r5 g+ d1 T; y' `5 E
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!1 ~5 ^3 U- \/ r. m  S. L8 ]

好靚,唔知重唔重呢