嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   5 R6 o8 l5 A- a+ \* S: c. W; n
( R2 m+ w3 f0 L5 j
穿上身影下相# ^) \7 ^: S  q* }3 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   7 }3 @# |% I! ]% i+ Z" |$ d
2 }/ ?! W$ Q4 K( u0 Z1 e' V6 D* H
5 C# a9 ~1 J, g7 }+ O
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
+ V$ P/ G% Z* ^目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。# X1 Z: v$ x" f  y1 r4 t5 C
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
( p+ c8 x4 J( v3 u顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
. x, t0 u, s& ?4 R& g% h& k好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。0 O7 W1 J  i5 P5 x
想睇埋近頸的一部分。
: J4 ^1 a  |) U% p1 R  y係C杯淘寶買連運費約HK$300
* q8 Y$ J" z! n7 G" ^

加上透視喱士自然D
+ ^0 p7 P( A% u+ t8 q- t$ y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   ; e% X; }  E3 O
加上透視喱士自然D
+ S3 p) i# w5 j9 L' G% G5 b306180
. S1 v# g3 b' R5 W! ]- M幾錢
; u7 n/ m/ u6 P# W好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
, j3 A9 u( {: Z2 T; ]! d/ C6 ?! |9 d) P7 J$ T% o" M
係C杯淘寶買連運費約HK$300
7 h# f9 P* O# a( \306179
6 g8 w: i- z1 d% E* {

/ u% i( l, v; p/ k; N
( U- s! U3 B% j3 i300蚊咁平?
- r0 ]" E( ~7 a( b& m  |( x. c) I- [) U" b7 g3 @
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   1 r$ @. z( [( W6 m) A/ x: }# M
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳1 i$ m3 [" z) c  r( M5 ~# n
顏色很接近皮膚呀!
! b% Y* M& B' r有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
, y1 M5 z3 u/ U- i/ R

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
4 ?0 a# f4 K* D* ]
; x  |6 a( z' J2 U; N" u係C杯淘寶買連運費約HK$300
$ X  \+ A& A1 k7 c4 r306179
* z" K' {" M: n9 h
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。/ K) O) w4 G7 r: L% q2 b

: B+ o8 h5 S4 n; z' ^1 Y5 b6 H3 g2 l  D! F# v0 H

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   ; j3 k& Z8 S+ ?: @1 p5 ?7 V; o
+ W- F% ~! f- R2 X- m8 B/ r$ l/ d
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色9 D, R5 E4 p2 ^' H& F7 r- f
0 _; Q8 H, ^- \+ t8 m$ \% X5 }
0 X) `' S% i+ N8 ^5 t( I# K, }我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
. V, v' V  i: R. |/ k* q- Y
' g1 h" D2 X" x7 x( k5 M# X7 I我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
. R" k: m7 _* j' {- T6 l  A2 d2 d$ }$ T8 f

; g' J" N6 b0 f我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色2 ?0 Y& X; E- O% o6 a
- N0 s7 i9 B3 O6 }" A  h% G9 S
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
( H2 H1 A$ G- O2 N8 I
& S! q. M( [5 Z" n我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
+ |# r) p, w. D6 S$ F

好靚,唔知重唔重呢