嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   . H8 L1 x: g, N( l6 Q
) _# ^, O  C% S* R: j1 {2 l2 Q穿上身影下相
# i# U" \2 v: T' J; ?7 ~' K
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   $ O2 q3 M6 o) l% N5 Y+ P
2 M% X1 h' n( |6 m3 }( s0 S* k4 z
$ Z- t% n- a) n1 b2 F7 Z- D
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
: k) ^6 S4 C4 `0 `) T! C( C3 f% A目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
/ ?' ]/ i0 K: r' d8 y8 t+ }想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳! y% k; f2 x7 ^0 g
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
+ @" A, F; N4 ^) S4 I! b+ A好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。% Z6 h; \" a" X1 S6 |' K9 |7 n
想睇埋近頸的一部分。
& A5 Y! ~, B4 q. X
係C杯淘寶買連運費約HK$300 % f0 H$ _- g/ u6 o

加上透視喱士自然D4 @) y9 h3 _( N! ?7 K

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
3 j& T! ]& J& d7 J3 v加上透視喱士自然D
/ @; f( Y$ p: r8 i6 |306180
+ ?" Y1 s2 a4 q5 k0 v) d) |0 P' a9 ~$ y幾錢4 t- \6 @8 l1 I; c; r) e5 V
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
8 p2 H9 L3 _$ r$ E- ?& d, D9 d) X: K/ z, \0 W0 _. u, }
係C杯淘寶買連運費約HK$300
" Z, g( B0 N: q- k& c306179
0 v& B( @2 i* Y: i0 _/ @
  I+ B+ X4 x) D  @8 f
* d! y$ P: ?* [, h- T
300蚊咁平?9 f' Z3 n5 h/ v, z6 b" [1 _4 s
7 g, x* q% s* ~% {/ Z3 O6 n
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表     T. {- w' U7 d( S. k
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳# J# ?6 O: m- e8 ~) O/ J  |1 {8 u- D
顏色很接近皮膚呀!
. a" \8 f5 L' O有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
, ?6 @; P: `, ]  x" c/ @

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   , W' q7 S+ ]. K, X  \1 n4 h
/ j( Q, w8 M4 F$ t
係C杯淘寶買連運費約HK$300 5 g1 N7 u& z9 \2 F1 J3 m
$ ^/ L/ ]' q; c; r- _
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
7 G9 V5 d0 ^' `2 R# V6 K
, k& B$ K* k- H

; D/ K5 n# B9 h( |% [[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
2 H. }/ U4 f# M8 Z
$ F& D+ {; h; {! b有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色  t: |: Z+ i8 u0 s
( U5 Z$ t/ F/ O3 p

9 D$ _) f6 k# ], p: s! V. z我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
9 {3 @; {0 a3 ^9 v9 p* @' Y( h" g
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
- p& ]; e) e) y2 p* g! }. D3 o4 z7 n% n9 L* }) W7 i

( E% }- K, z7 i% T4 b' X我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
: o6 V! R" K& k1 V( U4 B3 c4 u$ D6 g/ Q! X
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
' l. |& n' B1 ~( O
$ C2 O7 X& u+ F1 ?* v5 ~: q, n" j我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!; X, X$ M7 M* G& ?

好靚,唔知重唔重呢