嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   * k3 S/ |/ K5 n! ?; m
6 z/ L3 m4 J* W# Z! J
穿上身影下相
) S& G) ?' f2 v/ x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   5 c* D5 _6 t0 z7 e( G
( b9 K% M4 s( {  ^$ K0 Q' V
7 G" Y# Q2 N% G/ g/ j' c
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
1 |& L% e; Q! ^1 j目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
" i: t% N6 _# ~  r想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
9 y4 A7 A& A7 H0 F# ^顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   # N% v5 T% u2 o; U$ ]  o
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。% v  G  S( ?% v% i; [, w
想睇埋近頸的一部分。
% o( u3 ~& j( S. j/ t
係C杯淘寶買連運費約HK$300
! C; u7 F: k6 F' a8 F' I

加上透視喱士自然D
9 j% Z7 }2 y2 u' d; \& x

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
9 `, D; O" X. S; F8 N. l加上透視喱士自然D" R$ x' W7 v2 F% I0 u0 Y
6 R: v7 ?  P( y) ~9 N0 C9 P
幾錢
9 m7 i  ?& D0 \$ L. o% K: h/ A好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   8 M# M- ~0 U% _7 n$ L# K% P
) ~3 X' O- j2 G; A! y. g
係C杯淘寶買連運費約HK$300
5 i# D1 g( L" @4 Q5 ~& K: p2 j306179
& p# E: {- c% r9 ^  ]5 I; t  y" z) Q, r5 p5 [0 \" O- B9 r# z7 P

$ W5 o; I! M9 C300蚊咁平?
+ Z1 z: L9 k# s1 i$ u/ ]9 O% G" l: _0 u2 Y) D9 G( Q
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
1 C: o* j( b  e5 I5 hwow! 樓主所買的是穿戴式義乳3 w/ o. r! `, t2 q
顏色很接近皮膚呀!
8 {; B" Z! a- C/ W- P* N8 J+ L有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
# Y/ N) M4 D2 O0 y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
6 Y4 J: F$ n1 g3 y# e" K; C  r; Y7 q! H4 z
係C杯淘寶買連運費約HK$300 % W1 \3 b2 }8 P
- _* `( P0 F5 J0 G* D- x
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
8 W' h& ^  I+ ^! `

3 Y$ ]/ d& n( x+ E' Q- S4 ?5 J) u5 o* F3 y$ D5 h

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
" j; i- |5 N7 ?; q* M6 m5 B3 g: D. g: @
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
0 v% _, t% U& D  b3 `9 `0 U: M306181
& S: d( g) ]# p+ H3 O% Q  X8 \8 C, Z/ o* t' h0 J4 ?0 Q7 ?
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色+ F. t" w0 D$ ]& v
  ?; O" z; ?3 V6 E1 _# j) E
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
. O+ y: y  M+ S, F2 J3 N
/ D- W+ }6 u# X- h) c- z0 Z7 T! T7 A* Z
0 g: G, l, P9 J$ R& K0 \我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
4 C" T* E6 w+ A: y
5 Y- h2 Q8 i' x0 m" p我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
, L+ y$ `2 v% D/ O/ `

% O2 d3 T. m9 v我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!0 y2 ^4 ?8 @- {* w' W

好靚,唔知重唔重呢