嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
; b6 H9 b2 V) E8 g& _2 L- K要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
* U- N, }; }0 e! P( F! m穿上身影下相
  o8 S+ ^- e" ~9 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
1 h  C6 @/ T' c! Z5 U+ w要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
" j' Z; x+ Q' T7 m* T  j+ H: h9 D9 \0 ~8 V' }. b
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
& M: ]$ w8 x" K1 M( d, q目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
  T* L$ u+ O: }) t9 i" T* M想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳# U/ p  m6 q  i0 m3 P% L% Z" s7 g; ~
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
; a  J! T' d* F7 R+ I" r! Q) T好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。) C/ l, j1 {6 R* j5 l. e
想睇埋近頸的一部分。
/ R$ c0 ^& W$ ?' D" E係C杯淘寶買連運費約HK$300 0 J, K9 F. G: F+ O/ }  r

加上透視喱士自然D
3 t% |" x4 i/ S" r

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
( o6 p. q. m( L/ o6 \( t& B# c/ e( V加上透視喱士自然D% e+ o! B% |1 C$ y0 {+ a/ V: Y
8 |! f0 z4 N( d4 r. p幾錢* g. ^2 F; g; ]* l; T
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
# v" S4 u4 p! I/ b5 ]4 @- r* d3 {" v$ n* Z+ z
係C杯淘寶買連運費約HK$300
# n5 f; o' {2 r% m306179
/ z. W6 L. Z) i$ |3 l8 S5 S% [
* c2 ?7 \4 P( }

. V& S8 t; ?0 _# V$ j. F9 N/ |& a) D300蚊咁平?: W9 m& Y) r  A) [  r" e! ~

$ ?% m  d' V7 ^& b+ w+ E似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
: \* Y" Q1 ?# Y5 i- _wow! 樓主所買的是穿戴式義乳! r9 a; W1 |+ J  C  H
顏色很接近皮膚呀!
% s* r) p/ }0 f3 F有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
% s) M: d% f& y0 \; C4 y7 T7 y. b

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   4 Q: ]4 C) q1 ?! X5 {
# O$ D; j$ C$ F0 r9 a
係C杯淘寶買連運費約HK$300 & g$ T1 }, R2 O/ |
) G$ R- X0 v6 I) t7 V8 v+ C
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
( L" u9 Z, j! r9 h" |2 l

9 d  a1 r/ f2 V/ l2 ?  V3 q$ O
# x4 g/ s8 Z" T( O  |- n2 p[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   , O4 b1 O% u  s9 R; t& e
$ o# y/ J! N4 [6 d% O% s
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色* R0 r+ w$ T0 v# }. S- v9 W  K; O
! C, _( k7 j% ^% Q5 D& _* w3 R
( s8 E& x+ i) g5 Y' V! ^" n
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色* l2 Q$ m! c* ~- S0 n& t% V

" W( Q; z& Y* |我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   ; o6 c9 Y+ u& ^. L* s! _* o

# }4 U+ r, ]; s7 {: V6 R4 }! O; n6 ?  G" Y( n5 X1 \* v
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色" L8 d: C6 v  L* w( X
! s  ]; T! a; B. L$ Y0 ~" G$ r
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
1 Y. X& Q( P/ V3 z2 f

9 u: u' ^$ e% A6 a# {我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
2 v) g% y- j0 m2 r6 U# j$ O+ B

好靚,唔知重唔重呢