嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
) m2 @% n* @7 v( C, h8 d要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
  C- d/ Z3 V  v, x  Y9 b- F穿上身影下相
; j. H% g9 W1 g' r4 X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   6 ~& @  W- m, r; R; I/ w
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
# M! h( h, l; M8 X0 ~( E7 L; @4 U" W' d1 ~) z6 J/ Z- w
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
) y4 _% _( p6 {- n" \目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
, G1 T) o; `! g) u3 ~; ?想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
1 }0 e, H6 b5 ?7 m顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
, T2 Q) k8 N+ J9 p1 i好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
% U# Z( {! Y% z2 A5 V8 ]* [. r5 \9 r5 `想睇埋近頸的一部分。
& s0 m( D. V$ ?0 m) E  A係C杯淘寶買連運費約HK$300 9 L8 e. x; @# s: l2 H

加上透視喱士自然D
  @( G' \( Z* f: t

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   7 ~- H+ c7 a1 M& N4 R5 z9 R; z
加上透視喱士自然D) y' j  b2 g# r! a9 l2 u
# z; I5 B! d$ B- D7 Z' E5 N4 Q0 _幾錢% E9 q# h* o# p
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   ! |$ s% b1 C& e" W

; O( U. p" O/ c1 @5 @) c6 X係C杯淘寶買連運費約HK$300 ) G7 C& L" K, ~) ]3 R. M4 \3 V
0 I$ {- x3 m; j; K
1 x% r: G5 ]" z. y* x5 }
$ k+ b, w2 h2 i# F
300蚊咁平?7 |; h2 b" X8 N* f# Y9 Q
7 l; S$ ^& O( ^; r
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
# b3 k, ]4 j- X# r% xwow! 樓主所買的是穿戴式義乳
$ i% y1 l% Y6 G* b3 C% b3 p  l顏色很接近皮膚呀!
! s; e% ^0 U, c( D6 }( m
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
* K8 _9 d8 b- H: s6 \% Z+ f

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   * _5 N( y/ @& Y. m) S

( R1 E% Q* l( V, g! d係C杯淘寶買連運費約HK$300 # Q2 b: L' }& }# M) ~- a
( [% T6 D/ R* G價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。0 x3 Q! P$ X" c$ e" B
- w- d8 A6 [4 \7 N$ a# G
3 U$ F. m3 x2 m+ }2 h6 d

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
7 F5 Y- G- A# [# S. d
( A6 P  L! |" J; l% S; ~有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色: ~' E, r7 E5 T" W6 E1 w' z
4 M+ i- ^: u0 z/ ?5 L
2 e5 D& X/ I; ]6 J* b! L! k我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
9 m2 h9 `. a/ l& ]0 w7 S  S$ N, ^' _& R$ M
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
- W# a" m' N- i4 r% c+ V% b8 i  R

9 V4 s: A( l7 C$ ~4 B0 f6 v& \& i# d我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
/ g; ?; c1 M1 f: m$ e' v7 j7 y$ X- q5 G0 ^( A# x1 K" n" V
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
3 Q& \9 I7 f$ a

, j. J! H" \& }7 ^  A' K我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!# }% Q$ _' A8 y

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊