嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
/ q& s" j1 n5 c5 A3 i$ `) H% u要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
  O0 U9 H% m/ X# c
穿上身影下相: k7 B  N* ?7 `% I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   5 _3 w& E& U( @; j! z. e
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
. g' B+ b: X  R. Q: M/ o- [
7 f5 o) a. l  X! w' R我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
' o, `8 o9 r$ k" I目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
1 B: w  Q: l  _4 m% I: V想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
5 V/ W+ o2 [  v+ G顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
- f  m. x3 V: u2 O  t3 X1 B+ K! Z; i好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。  r1 l! p1 \+ U& O5 g
想睇埋近頸的一部分。
5 Z& u9 D6 Y: q) V3 \; J( C3 b9 G係C杯淘寶買連運費約HK$300
* M; l) T; b, G& H0 z9 j2 _

加上透視喱士自然D
/ ^9 |" P, Y+ {9 h0 _4 P

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
9 K' I" s* d2 \加上透視喱士自然D
! \1 ], \. w7 x, R1 e! i/ h% D* Z306180
2 c) e( R, Z- _3 _
幾錢6 j% X7 N" G- u
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
7 J5 J, V. k$ u3 i# u# r& ?: V; J$ S. J1 o2 T0 R7 X# ~
係C杯淘寶買連運費約HK$300
! g7 r) k1 W  q$ E& J' D* P4 p306179
; Q2 q/ O8 F( N: [7 b# a" P$ `

" ]. a* o- Q8 b
' W4 c- N+ d7 r300蚊咁平?3 u0 m6 l& T) C3 U1 h! g8 Q
2 B4 j% V. z4 E4 j& ?
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   " L. P% M0 Z- _
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
: h- \+ Y. }% T8 \. x/ [" N顏色很接近皮膚呀!
" ?0 S  `7 c9 v, b+ L7 d
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
5 q% c" x! H4 O4 d

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
9 U) U$ A. q2 L  U5 ^! J% _- o. t( E* E8 n. X, z- I
係C杯淘寶買連運費約HK$300   ^9 @) @* X8 |6 E" K  f6 d; E: z7 Y* t
( J! q/ E9 ?$ R, B% E
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
7 o: u0 v# q3 U
: p4 c/ i$ j+ [' c0 i, Y

9 }) C6 m; B$ B/ @* l! `7 {[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
8 i3 f. l+ |3 q. l8 f/ e, q1 K$ i2 {
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色) o; Q* Z6 N4 [' [* |5 M
+ D- h, H( y$ a% y9 K) t2 S* b9 o* ]" L5 M
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
# X3 D; A/ R+ H- q& p; ]) A
# d6 S" i0 N% ~- ]8 O" h我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   & _5 i. @: q& O  A3 H

8 C7 Z! \& d, v# E
5 K( b5 c) _/ A+ y' d5 Q3 `我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色' b/ q$ `5 A( t3 j- j% [2 `
2 x2 N0 X, Q( k( l$ p; x
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
6 v1 G' a- Y2 `) N  I. f4 y8 e! n/ ]. d  \0 Z* w, h3 _
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
! E) R8 s' m0 g

好靚,唔知重唔重呢