嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
: @! R' I, ]7 u& L7 t要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
& m* o: H7 r& s穿上身影下相' d' k" X) l: y- C# i* E/ c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
3 @; b" r2 V5 y1 @要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
3 }- ~, B4 @6 D  Q1 c; ^2 l: ]% r
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!6 Q: q) W' I) v' M. ~
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。' a, f. I! D3 ?- `) A: w' e
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳! |1 Z: y3 X' `# o0 ~
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
* t5 `2 |" p, L" ?! U好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。( T) M2 {, }: M
想睇埋近頸的一部分。
: Q  e2 h4 D7 o7 T4 t$ n1 D0 V係C杯淘寶買連運費約HK$300 1 E4 x' k+ ]% T) v/ M9 Y

加上透視喱士自然D
$ R, l) Q0 {, H; H; e, R

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   2 I0 ?) d  I, S! |, i) @1 }
加上透視喱士自然D
5 L" i" `; B# K5 F. [8 V306180
! }4 B9 c; J, h- e
幾錢' h# }% r$ a' h
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
9 a+ k: v; Y, w- p# j1 h# S! D# n
) w) a1 G9 X6 m. X係C杯淘寶買連運費約HK$300
+ T' L+ ~9 P) q. w/ H306179
0 {4 O2 l" l; S9 k6 L+ p& I# a* ~2 z! y% P; s/ c" M2 b* d) B; B2 `

' u2 y# _' h% }( [) ^! y300蚊咁平?
6 V) U2 y  L& T. \9 m0 V% I. g# L5 f$ V; ^) b' Q& V# j
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   9 Q: v1 A1 \2 p
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
7 a0 m$ H" n2 e! l$ X% O' ?7 c2 o顏色很接近皮膚呀!
& k: k& U* `% k, S3 h) {& x3 {有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
! m% N2 O1 I7 y8 a

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   0 B2 S9 ~6 e3 _# E  x

3 `- X) q9 B8 W; s; E* r: u+ ]係C杯淘寶買連運費約HK$300
9 }" W4 f* `8 ^0 n* O; l. i4 f306179
# a  E5 |+ K& Z3 c" b5 M) R) z
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。* f+ t' ?# {: u9 s3 `

" |2 T' \% Q* S) Z. Y% |( t# T4 f* X' r* }+ p

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   & s) c" {$ e5 Q3 `, X) {9 ~

1 I) `1 P# ?5 b0 v有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色. d/ `( `/ u) s- d
) [1 I( M$ X6 K5 |- R+ S7 {, \& q/ o( U5 x/ G/ J) Z
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
1 o  v& P- W* ^
$ m2 S7 `# K) L3 l+ b# @. Z: P0 [' Y" x我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   + }0 ~9 V4 @0 G/ A# m
( v) z8 ?0 w, }& Y7 O0 ^

- j, d4 G; D; T- q- D我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色0 s* p2 V1 o7 h) O
& j: [% S; J! B
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
: o5 o2 Z$ n7 G. S
: U8 Q  u0 g+ `7 Q5 Y我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!9 K& G9 B. o" X

好靚,唔知重唔重呢