嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
0 c+ f0 S2 `' F! \0 Q可惜大雨到呢...
6 Z( p+ T5 {8 Z: A: z! z) q; v; t7 }
攪到好多舖都早收
3 f& H- F! g; {* Q0 I: X  M" q3 h亦見到兩老收O左D貨
# t2 d8 s6 S) D3 p見唔到彩絲(本來想買既野)
/ T, E: N  p/ i# Z0 s; m咁就冇買啦
/ Z# s. f" u' n行過幾步, 有服校店?! 2 [9 @- n5 k7 x' G3 }/ H7 |' b" i
諗住買啦% Y# _- V# ]) D4 M
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
* a7 `9 t% J9 F  |  S) c4 b2 e攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
" ^! f% c/ o$ B& a
& H1 `+ e! G; I& m+ u9 m  l" b跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)* _2 e# ~. u6 n8 u& g
嘩! 29蚊一對?!) V" y- [/ k0 A
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, 0 I* S; ^3 Y$ n& T8 o
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
& k, d+ F% F9 O3 G* q8 t點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
) K/ g% U& A  n* U, l4 D7 F2 }都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
* m! b/ {$ J  H9 z/ h3 r回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎0 U5 ]* a8 e4 |4 s
早知買多個款啦
7 d5 E% N* t5 \9 O; h$ g相後補
" d' I- [+ Z+ q, b
5 C8 W# U8 N  k6 H7 _7 A1 Z[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
5 w% t! t0 [4 s+ K8 T/ I" l" @
6 X3 h  ^- B2 r6 q) ~  d' p- S$ c近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 $ w. H5 F4 |% t$ ~; v

' Y% \3 t: J4 F; X1 M5 `6 @# y+ M$ T我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
* i, A* H! {" y, f馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="+ b; J6 q- b% Q

( O0 v: q" V( D* q1 \- C近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
2 K$ w+ f% w. v我本來想去近街市果間買架
# t' k0 v4 ]. ?( B2 m但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
* B% P9 b, u( U+ {
7 Y+ x' D% d! e/ z/ N中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?4 q4 A4 w% c' H

0 Q+ U0 [1 o' e, n$ W9 \; D" R& O另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?3 g" J, c# O' w
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
4 a+ T0 d# H. n0 r# |. t( m' o1 P
+ `6 E1 K' X" _; K3 i7 ^舊版圖:(copy)% Z, e, O0 e! n2 r& I
* p: r0 P6 h! o6 o. l
/ D7 k* D' i- `2 z: q, F6 _% \

8 F$ c$ D4 [" _; o' o; I1 _

果3間校服店仲o係齊度?5 b8 v' o% v* z  C$ v# P4 W/ K
我上次去到好似得番一間...4 r# _' U* b1 t" I4 @' o* r- y

" v) ~0 L, J, C7 b8 @5 v( Q[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-10-2 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 " v' q; B! N6 a) B; D
果3間校服店仲o係齊度?
! Z9 I: V* P/ f2 Y' P我上次去到好似得番一間...
( D% Q# L$ Z. a4 ]8 |6 H; t3間都仲係度架$ T: E7 J+ \2 h3 W
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
! G, D. h' B9 C/ G8 s: L) J$ O: sD校服公司大約係邊個位置?咩名?
6 C3 |: Q8 a/ P) U馬寶路近新光. ]: u- T1 Y" |% X
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   ! b( p7 `  K  B" C5 r1 z& n
鞋店大約係邊個位置?咩名?
8 G. m% m( `( H) q! F$ @
因為果日我行o左好多間6 z0 f: `$ P7 v& U
所以唔係好記得係邊.....
# Z# T( _& V; n; e
! G2 c2 Z5 q6 d! V: Q7 _& ^我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   $ K% N; q% z1 v7 g6 y. h9 W- O

. S) H5 v; [! w' V因為果日我行o左好多間
5 r8 u& \3 r* g6 P' A; R所以唔係好記得係邊.....
" D# V- l( W' s; I/ b
3 p! D0 u* }4 q' N1 A. I我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
, X- }5 c6 S6 d- S/ k
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   - a1 E6 _+ L5 A. \$ |
% z/ ~, m; q! E  w6 e9 O/ ~
我本來想去近街市果間買架% S$ S2 b& O  U& ~) E
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
5 ~8 e6 m7 P: U" P, |7 q; j6 g' J0 ?" S  M
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?& G, k' A( Z1 t" G( ~
$ V2 a# o' t% l1 ]% b* Q
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?% X( r! i8 F4 j' p* [( x3 z
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
1 _, Y* p- F0 @  U
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
& Y& i. w8 k+ U3 {: T0 h6 N$ l8 f# D) d6 z
大約位置?
" `  W' M( }2 w. ]
只係記得係英皇道....% P3 B+ b% g! y. k% E! k
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   ( e* C% ~0 R5 Y$ b0 F- D

5 e3 g. ?0 c" {; b係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
3 r, r- d, I: f! @  J) c唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   6 g/ M" x# G4 k; v1 A5 V
其實舊版同新版有咩分別呢???) c3 ~9 {% D, O7 Q+ [; j

/ |! ?% @  y% P5 t, j% t) y5 t舊版圖:(copy)
) |6 D+ \2 ]- }  o0 m. J7 v1 u- w( s1 U1 i

3 h2 B, S0 T, S8 g* e# T
4 @1 t1 [) u. j7 y8 ghttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
. q7 |3 c7 |! l4 f2 N( t$ L7 |" m
* i; d" p% _6 Y* J% p0 a  S6 I1 D
, `" p$ ]+ _4 Y% e: C; |
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?