嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪* U$ U+ x& [7 T2 [
可惜大雨到呢...: h' `  V2 }4 u- t/ Z/ z* z4 W# a

. }' E: J& @" v* a0 v+ k& U攪到好多舖都早收
% ]; @5 u9 B: b0 [; w" u2 q亦見到兩老收O左D貨
4 H, @; x7 y4 X見唔到彩絲(本來想買既野). L% M: ^0 E* ]0 I
咁就冇買啦
3 N2 H: X( h% H) ?9 I( q行過幾步, 有服校店?!
/ S3 S1 D; z/ |2 l5 W諗住買啦
/ ~8 Y$ [" [& |7 }" [# p8 L但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
! G6 m, e( H7 f! _. Z( v/ {% `/ ^8 K4 }攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
4 s) g6 ]  O  M1 U2 c( @! d* G5 S7 j, c- |+ f/ H7 D
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)4 Z, ?0 m2 i! D- M
嘩! 29蚊一對?!
9 b' `5 K# p, ?( X& D3 b咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
; n& Q0 ~1 F; l" [+ K* t佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
, _% s0 [3 i' B5 V0 N/ [- R點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既1 u1 r3 p0 n* |* M- \( p
都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...) t, H# K5 x$ u3 a- b/ y6 e, P
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
  `' {, k: f8 Q3 j1 l7 I8 K# l早知買多個款啦; k3 T/ [, i0 f
相後補
+ @7 N& o. x1 h9 O. J: T, ]( i5 D$ {9 w3 _! _% ?) s7 f
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="6 _1 h+ C* [! Q5 |  j, {- s7 I  Y

9 |3 l2 ?( B4 p0 p3 }4 P近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 $ h6 ?  t1 Z4 B2 Q0 U+ Z+ @: e. `
3 E% s" D1 }& v8 o" ?
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表   G) J5 i; ]9 V# M0 f3 {, k- j
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="6 y" l; l& Y5 s2 T+ A$ y, L
& M1 ^% ?0 ?9 ]! F& N4 O
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
9 X6 u. ~8 w* M" \# m6 V" t  H
我本來想去近街市果間買架! u. _! l8 A. T4 m. {8 U3 l: Q% @
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
7 Y* f# i8 F- Z4 P/ i5 T# f& H5 h8 q9 D/ k" a' t0 R+ `, d
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
: ?3 H# M0 |: _8 t/ n  _* v* `1 n  @9 t3 s. v# R5 y
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
2 C9 |& X3 @! y, G% _, o補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
' o' S0 m5 Y4 H: F" ~8 C1 l- G8 M9 U) B5 A
舊版圖:(copy)7 R/ l! H6 c- O+ Q) N2 C" K
/ M; i1 B- O$ P9 R' K9 R+ U' B

! K. J8 x  P! r- s9 @" M
, J( o$ H4 H' }0 a* ?- ^

果3間校服店仲o係齊度?
1 S! T- X) L& A$ P4 N- V& A3 F我上次去到好似得番一間...- t* M3 [* R- i/ d1 z! {& ?! E6 ^
$ d6 J8 a; v" I2 [

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 3 |2 f6 V6 _5 X/ j2 }6 j
果3間校服店仲o係齊度?
. Z: {$ z$ |( v5 M! `/ k; r  M我上次去到好似得番一間...
( k6 P1 j: m3 X3間都仲係度架
, g& ?3 r: |3 r7 ^# m9 M全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表 ' I# t+ }) [4 y$ A6 R# Q
D校服公司大約係邊個位置?咩名?
9 G3 V3 ?2 u2 Y4 o
馬寶路近新光4 }6 E' b" W: K' N  ]7 Z/ \' ~
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
. B) d2 d: Z8 Z9 O4 m7 G# I5 u鞋店大約係邊個位置?咩名?
9 y! ]4 F8 X0 I% q, p
因為果日我行o左好多間
9 _; K$ a! f6 S9 ]9 K( {# Q0 T所以唔係好記得係邊.....
/ n8 H2 g: V" ]- D5 u" h: P9 W. @! ^
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
% }- s4 P( e! T7 `
0 D) h; \9 ^$ g$ X1 h: V因為果日我行o左好多間
' \- q+ z* f7 e3 D: e所以唔係好記得係邊.....2 M2 G6 b4 _6 d

, j. C( J6 Q; `我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
6 [1 M3 a6 ]: D% j
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   + x; _' [7 D8 `# `# u9 d/ P

% ^, e. ^. I0 x0 S  S7 t9 h我本來想去近街市果間買架+ o& j! f/ E; J# X4 g6 J2 @
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去) o: U2 M* [! v- f1 q6 M2 K

& @: t7 R; ]! V. Z中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
2 v( |$ J& s0 q, p3 [- Y
0 p5 `% y: o  b' i' L另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
* _6 F( `! \0 Z# g" {補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
1 p7 _8 e/ M: d' A) s5 k5 ^係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
- N- J9 a: m+ C6 f$ f4 j0 s! D/ I; o& O5 P  y
大約位置?
9 j+ ~% W5 P4 O3 H) a! g) x! a0 z只係記得係英皇道....7 y6 f% J; X9 Z( {! f3 d% o4 s; O$ C; s( \
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   - {: f* N. L$ h- _$ [( a
8 W* u% g  A, `/ c5 j; F: Y& X
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
: \8 G) Z, m4 `& |1 ], Y唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
+ ^! L1 c( y) l0 g7 m其實舊版同新版有咩分別呢???# p. N/ I8 I# l/ t

L" ?, Q) Q! \; ~" i4 R: _舊版圖:(copy)
4 c' v! K3 j3 u! S/ {
; f% s5 u( G  S) H9 W
. P' Y- ^, R; R" I7 `" W
. c6 U+ |7 P) W+ t2 n5 x7 Jhttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
6 j# p6 p' z0 ]$ J4 F' ?4 F6 o! }6 g

0 `/ w" J1 |+ q. s; R好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?