嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
+ B" W5 e$ m$ i- o可惜大雨到呢.../ w; L$ W" D( R
% G7 b7 J! k* q( r, c1 S
攪到好多舖都早收: V* w, `$ z. [" ~
亦見到兩老收O左D貨
3 R* _3 {3 ^7 r% @5 m7 S6 g見唔到彩絲(本來想買既野)
1 G' s6 v* t1 T8 s8 g6 ]咁就冇買啦
) O6 f# j/ \$ q* j* R4 r0 H行過幾步, 有服校店?! ; A; X. B  ^6 R
諗住買啦
! T& H5 E# a1 ]2 F/ f但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
: Z9 l8 C) q; f攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦% a6 T& ]9 A' N2 D7 h7 h- Y1 i

' ]+ e5 @+ ^2 V! |- @% w/ I跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
: N% L2 y& i- K& h) T$ l. o嘩! 29蚊一對?!
2 ^5 I3 H0 Y# l3 o1 A咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
' @. e' O8 P7 {) Q佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
0 Y! f" s" [; M3 P7 T點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既, ^6 b8 B3 Z) |5 }; v. S
都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
. x. X% _% w' L3 D/ ?& s回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎1 z$ ~4 T; b/ i; v" I
早知買多個款啦
0 y+ M) p. W, w相後補
% L% S* f8 v% G4 P  M$ L* j1 A  c% h# p- R% p( W
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="* X+ {- d4 p7 j0 H
1 F5 Y$ q$ k# F+ o
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 0 c5 t; Y$ `# h6 {2 n  N$ z  F
. \3 _; C! c, r* ^
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表 9 H9 V( R8 h; k: G, q! U$ v
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
" s. V- T/ S5 E  X4 v" O' P! V/ k  d7 z5 E' s5 [; m! D
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
' Q0 L% R3 {+ ]: X我本來想去近街市果間買架6 k" i$ l& q. s4 C' L  i
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
. x; y, ~- t: ?! H# ~2 q, B6 _) L( s6 L* A! F6 x
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
* }& R/ H4 G: R3 U/ `  K5 S! B+ d
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?5 @9 k7 m; E9 _& i7 o8 V# A
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
- ?/ N* G3 K5 Y; o0 S* R
7 g! J; \$ d8 Z% l舊版圖:(copy)
2 H& o- q0 ?( Q! n: H# U8 {! X7 i
& j% T. Y' m7 V3 u
' D" i3 t' Q$ I! J
& F$ x* u2 n- N  j- T8 X

果3間校服店仲o係齊度?
/ k4 I) h4 J" L/ U- B我上次去到好似得番一間...5 Y6 k6 ^4 U- [" k- x8 G2 ^" q
7 q7 @$ ^" c+ g4 N6 A$ {

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 $ A) ?+ E5 b& y# \7 u0 g3 C
果3間校服店仲o係齊度?
7 c9 m9 `. A9 N6 \; Z我上次去到好似得番一間...
" D* N0 ]$ {$ t7 Q* p0 Q& P3間都仲係度架
; J9 \: r' V5 E- i全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
( R' u3 t1 f! |3 z( MD校服公司大約係邊個位置?咩名?
% j3 I2 J. Q. I+ H3 P0 l$ i9 G  ^& K馬寶路近新光
9 `; Z$ {$ S7 {- E店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   & k$ J$ s) m: |. g2 o  f) `5 e# B0 n
鞋店大約係邊個位置?咩名?
7 z2 Z& z# g1 p& [
因為果日我行o左好多間
, X, Z) d& l- \( a所以唔係好記得係邊.....( v) Y9 Q: J, n

& @' t/ E0 T% J8 n我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   7 {: X, \  P$ i1 `- u2 }

+ y3 O4 Z, k! ~6 {  h0 i( u) I因為果日我行o左好多間
- t' @. Q/ ]8 x* o/ ^* p6 c& g所以唔係好記得係邊.....
) @8 v5 _, K9 o8 B( o2 t! P
, I6 s* }, _% A% y% \我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
3 V. K  q* T3 O
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
2 P8 A! V: o2 Q& u  S$ q) D
! U" G1 E4 f6 Q( s/ I, r7 p/ U我本來想去近街市果間買架
3 w. n% r5 h: P  S' k& d8 }' `但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去  Z' N' P- q' R) \' P

0 j2 q( G% {0 I' \& g3 r中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
3 {2 F3 T& C6 Y; D+ ]" o
! ]7 @% h4 f3 T1 ~+ p/ ^另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?3 @7 `7 X1 ^7 m& N
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
7 W# A- y& G) v) N& X2 T: m# d
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
9 b% \1 H+ G7 b# }5 N
. ]. o2 j  i0 X0 _% A' D大約位置?
# Y/ U* P# k7 v* t! i2 C0 F3 o只係記得係英皇道....( C  ^" i2 j' o# \
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
# X1 u+ [, H. @) A+ b9 }8 g
( j& u  Y2 j/ T係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
3 t6 I6 \5 A! h
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
* o* V1 a# g: w6 ]! B其實舊版同新版有咩分別呢???
# w  p; H8 ?& U# {/ k+ n% Q  z
" v4 X$ k  q; @" L: x- p舊版圖:(copy)& j/ @" U+ i/ U3 {  s
2 n# w8 I8 Z2 M) G5 E+ `

5 z6 y( e( q. I
8 `2 t* \' R- u/ @9 I2 g% Mhttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
9 a1 [. R3 w8 h( S3 x& M0 P
) E" F; j  U2 Y1 `1 n9 v0 Q" B  g$ H; s) X7 D; `6 I7 g, I9 K3 k
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?