嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪6 Q- {3 x. X' ~+ m! G  N
可惜大雨到呢...
( i* c+ v& ^, F9 g* Z4 f9 N9 P
  f: ]2 \+ ^& C5 T6 M: N0 [攪到好多舖都早收. K9 U2 z5 a! N& X; B
亦見到兩老收O左D貨
" ^8 }* h, [" F2 R% G見唔到彩絲(本來想買既野)
( e' G/ `2 J9 H咁就冇買啦" X- o' f0 u! @& B* A" Y' Q
行過幾步, 有服校店?!
1 o! R1 G& w) A諗住買啦
: a0 ~, N1 f/ t( _但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
( Q! `$ m( x; Q( q! N( }( z4 `攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
1 M1 r/ v5 M% Z1 E
! a" i6 N1 n& w1 O9 H, j跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
, e2 r& a, V' p% q嘩! 29蚊一對?!! \- H3 e" e1 B9 T
咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
. D7 T& p, R/ _佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到( M1 c- u  [7 _4 X! ?
點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
8 N; L- y+ Z( U" \$ T3 a, `& b4 L都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
( J) a# K! K: ]) J; N4 t回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
( |: i. }7 K# C* a: N早知買多個款啦
' d9 K3 N+ b2 O, {) ~/ t8 W! o相後補
5 P3 i. a/ o. A; J/ r9 a! Q' y# t+ p- A7 V, Q# l' y3 u0 p, u- h
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="  z* _* Y) B3 [

$ O# `% b) F. G3 X9 v近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 + k9 Y, G9 h0 m6 {4 j3 |2 s1 c

5 |- L! ?) o3 X' E, F5 R  u我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
8 V" P) J6 m9 \7 x馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
: X. c8 e2 I2 U. _! X( U( M
! W* ], d9 M3 u# p! p2 x2 H8 F" [3 y6 @近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
4 j. p. D  t& n: V6 E1 H
我本來想去近街市果間買架* \+ L" {3 C0 s8 x9 S" x! G
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去' L% s2 i* L" Z; j, v

+ q# J- g- w1 ?( E" n( |中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?, O  u0 h- j( O8 w; l5 L! w' X

; f$ Q6 a2 a9 ]2 m: x* a9 s6 s: A另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
7 }' U. Z% g9 F5 O補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
  L" y# r/ I& Y, q1 ]8 o; @! B8 q1 }) N0 l4 i: L' z* g. z
舊版圖:(copy)
6 _  A" {5 ]  j  d  T& ~! U2 u" X& `6 z, P( J+ O

5 \; P) k" R; r+ L9 \1 H* H2 t5 D5 a2 G) r. K$ Q( l1 p0 u

果3間校服店仲o係齊度?6 }7 S$ Y; F; j& u; q# D/ k
我上次去到好似得番一間...
# A$ a* Y. K5 W) t( Z3 a# u2 t6 ~% p4 [* \) |; X! y% t

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
" e" S! a' h7 l, ~2 O' l果3間校服店仲o係齊度?
6 _9 g$ U8 ]; H+ C我上次去到好似得番一間...
3 n" f1 P9 g6 y
3間都仲係度架
% z) J7 }* S0 |6 H全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表 * m; W# r" V* N$ i  J
D校服公司大約係邊個位置?咩名?
1 K" l/ u( z0 A; |馬寶路近新光* s% a- g1 j1 B
店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   ) c, t' l; p- c+ k5 i% n: D& D
鞋店大約係邊個位置?咩名?
* J% ?' ^1 M7 f7 k" K: R" L因為果日我行o左好多間
4 D% M) v7 N5 ?- A  p* W: K" G所以唔係好記得係邊.....7 I- v, r5 U2 F4 H- H' k4 T

) {7 M  n0 ?; C6 r我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   " l6 Z4 v% C: g

$ W  g, k: k2 e# F* {) ]因為果日我行o左好多間+ N- ], Z& b; s5 ]/ ^4 u/ H
所以唔係好記得係邊.....
! C8 o" Z$ T; O+ m* c! _3 l2 e0 g; u9 @- g& Y1 n
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
6 `" {9 Z/ {! [6 q2 ]& \# Y/ l! t5 N8 n
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   0 `4 M0 e: A: d$ x  f2 w
+ u" _3 m5 \( v7 w: k( B5 b
我本來想去近街市果間買架
" P8 L# U! M. P, g, l0 @$ z8 Q2 @但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去7 [: X! g! ?1 C$ S
; @1 }; r4 a5 s% C) C
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?- |* G6 ~6 k9 \, O4 R
$ c3 v9 ~4 f. ?: M- s
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?: v' ~5 z/ P* D3 d# d
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
' H/ @3 H1 G3 R# j% L  @$ w8 ~+ K係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
6 M1 b, \0 G, ~1 d% m- p
' p$ V7 j1 ^" n0 j5 F4 T大約位置?
9 n3 e8 U" M6 n7 c3 l2 C. P7 B3 }
只係記得係英皇道....3 Y- _' t! t8 v4 ~
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   $ A$ l( Y" M1 u+ Q

. V$ v: F* D/ N% @) w3 I9 `係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
4 A) b: x% B; _+ C
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   ' ?$ F; F% ~: ]& Y4 t7 A
其實舊版同新版有咩分別呢???* F; b$ ^$ n  y% c( k$ W6 g
9 H% i0 W  i+ l& T$ F
舊版圖:(copy)
4 O$ U0 Z" J$ c; d
, u) S, j: j7 R  `
4 |# i% I1 C  R9 Q1 J+ K& w* Y) @; R: B1 F% s) R
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
, S. E# ?, v' b
- I& Y" D- d6 r

* }. V+ C$ A5 M. }: d0 ?4 M) t好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?