嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
! ?2 ~: l& i. O+ M, V7 l; f可惜大雨到呢...
; H: H; j% R6 m" D. F: j# ?# _6 T9 n' |
攪到好多舖都早收
5 K' }3 w8 ^5 d3 s3 E4 ]; G亦見到兩老收O左D貨
3 F+ m  T) P* X5 f3 x見唔到彩絲(本來想買既野)  F! X4 T# F! o, K- A
咁就冇買啦' I% E$ m7 D9 a, @+ c
行過幾步, 有服校店?! 2 H! d! Z0 @3 S% ~4 F% U2 K
諗住買啦6 s5 e* H" G7 J
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
3 T8 U# B5 W' \7 p1 w+ U1 b攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦: P, T; E0 T9 ?$ O. Z9 c: g

2 l2 W' m0 z4 C* k3 c1 B; u5 e跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)# a1 g- O! x: L7 \, k' c& j
嘩! 29蚊一對?!7 D' R) P, l' c6 `
咁我問下店主(男), 最大有幾多號, 5 i6 \, K' k/ Q9 \5 Z# E, z
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
' I0 T: I" ^8 r7 p, u0 W點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
, p! l- j1 b5 [0 `9 D都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...
  Q% A& q" H( x0 f5 \% c- c回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
( [6 _9 q8 q" j% E+ k) A早知買多個款啦
) u/ a( u6 r6 l% K  X2 S" I相後補
& A8 ~; l% M( \! @
' Y4 ~% m6 t& }) E  F# N4 y[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= =": a" s9 ]+ z* W2 U- ?  v

7 |4 E- A% \( O  `近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 " n# v! g. C: V0 {" g; K( ?, a
) b- N8 r, ]$ r  H" s+ j) Y
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
' A; \. J% y# H% g馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="% V- S; E7 U  ]7 n: W

8 ]6 `. U7 T/ P- U  L& L7 A- p1 ^近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
3 g3 c& c( ~7 h; Q, N9 {
我本來想去近街市果間買架1 z+ Z5 e! k4 V& k% o
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去6 K+ M) e& [  M0 o2 m& A: V' V

$ p! r: Y7 `) s: c/ N6 n中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
1 r6 i0 v& K) ^2 \4 r5 a8 D% B. |* ]4 r% M1 V$ Q3 x% L
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?4 v+ r1 F  y2 {) k& l6 _8 f: L1 P8 ]
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
; c2 \) V1 ~" t7 K6 @, \! V* B" q  R7 C2 s* c+ c7 J1 I
舊版圖:(copy)0 z+ h) F+ B& E3 }& h# ^

, C3 ~5 v$ h$ C
- ~% q- p  H0 o( z  D* s0 s  V
$ V) e' [7 k* D0 S2 b% V6 U. z% Q

果3間校服店仲o係齊度?: E6 j6 z5 t. ], K# w1 m1 r; N
我上次去到好似得番一間...
1 ]. K8 n. I7 y6 A# V+ N+ X* X* |' d, g0 o

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 # \- `0 L6 A: j/ d2 M
果3間校服店仲o係齊度?
5 P( W0 V- x8 e- O* u0 k我上次去到好似得番一間...
/ s9 a' y+ B' |  v+ [7 S
3間都仲係度架
' q) `4 R5 ~- Y3 T全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
$ B# c. `1 h# n: }/ `D校服公司大約係邊個位置?咩名?
- U1 ?+ Z  ^0 l! b馬寶路近新光
- x) |& @) e8 r- Q- |店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   ; }4 V  Y" u- @' n
鞋店大約係邊個位置?咩名?
/ v! T) C0 X% M7 D因為果日我行o左好多間
4 b9 I+ i' q/ x) @1 t. w0 u所以唔係好記得係邊.....
" g7 W7 u6 k" c9 z1 c  C* ?8 e- v- s, e5 y- z4 B* d5 L
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
3 ?- N% l/ a; `! w% P
% j8 p/ a5 n- ?0 A" F% K因為果日我行o左好多間
$ y, T7 U* k4 }! I0 P$ x: r5 Q8 U所以唔係好記得係邊.....% B' x& m" w) `5 P& P

+ t9 w! q; L. P8 K! b/ E我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
/ q2 g* K8 B3 Q/ q- M) c" N8 I大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
& V+ l3 p$ Q1 o. w; q/ B9 F, I8 o/ z4 m' _8 T; F, T. j
我本來想去近街市果間買架
% b# f+ Y) X3 t8 U% w9 Y  }但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
: R1 |$ Z0 |; \$ s
: z0 H$ k7 x9 W' e6 N( c8 y. r5 x$ p中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?( P; p& V8 s3 T! H+ z
3 ?5 Z! d0 \4 h% i; x' K. m
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?# J" R" i/ V, a2 x' m9 U
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
8 _; e) f; C  }係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
8 o  j. w3 @  U" ~! I8 ~! c9 U& c3 u1 L1 k
大約位置?
% a) v: _8 H* G: G3 d只係記得係英皇道....) u" s4 _! X8 B, H4 L
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
$ G6 e0 L/ s- n) q3 }/ G& f. ]. z3 I" M* |' _! l% \. ]3 D6 J
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
- X% y; y" z4 d( V! a( c唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
1 @# O1 x3 M! [0 u( G; _, V其實舊版同新版有咩分別呢???: _6 K4 [8 k2 d

3 i# P$ ]2 G0 H8 @舊版圖:(copy)% s2 E: z4 G  w; |& V, {
' {8 I1 D7 [  r$ {) a
0 x, D0 `3 M' s4 T, f& v: {2 T" ?
5 O2 {4 c# u1 J( r
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
2 u# ^8 L5 k8 i; x: ]& B

" F% `! j+ y0 w8 e) k* {- o/ }7 L) v: ~: m+ e
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?