嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
5 a, \/ K5 k! F* J可惜大雨到呢...
: W: C) W( \% [  J6 [
  w7 k+ B4 W9 L# _. v攪到好多舖都早收
0 ^. G2 u' D6 ?亦見到兩老收O左D貨
# Z8 q6 |9 _$ V( {見唔到彩絲(本來想買既野)8 j6 |) q# J9 t& z+ d) k
咁就冇買啦
/ \- }3 l$ O3 s5 Y行過幾步, 有服校店?! 2 F$ v- O' ?3 C5 s" f
諗住買啦0 z9 u3 N1 {8 k; H; C8 [7 E
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...) Q% X6 R) O" G4 w
攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦
& a0 b6 B/ D. h! j: X# _! N: p8 x% e" R9 L* V
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
1 Q8 c- i7 Y. w: T/ ?; v+ t/ u嘩! 29蚊一對?!; u. b6 W$ C4 {! |9 \; o
咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
% o: L0 Y* b, B( _6 c3 o3 w* c佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
' j+ I7 c3 z8 h! ^/ m- o# ?點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
8 q8 k+ u% D8 Q都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...$ c; `" G& v$ f
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎
, o1 i, _- V  U; H! L早知買多個款啦1 m. X! |/ I( _/ x
相後補
+ F4 k8 g- ]: i0 F9 @9 |
$ N, _1 ]9 M6 p; \9 B, f[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
- \6 f6 x8 `5 k% B2 k: J, V+ }4 q
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 " p/ d" N; R7 v0 r
8 _. e9 D0 A! @
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
" V. |% H/ B" Z% S+ }: a  M5 c馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="
5 N" K  R. x$ o% f* M& N0 T8 y
! n0 E7 y' p0 m% N) W近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
6 {: I! i" r+ L我本來想去近街市果間買架
% K' O* ]# b  C  `$ E8 K) r但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去9 w1 K, d* D% w/ t- z' e* a  f
4 r2 z) u0 J3 v' {
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
7 o4 I% U6 d0 Y- Z  H, W
6 O5 A. W) v- R! @+ ?8 v0 {% `另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
2 e6 g) A2 ?, u; a5 n* Z補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???  k6 ?7 u$ }# l7 R% ~1 t& B

# f) w0 Y5 \& X- @/ p3 L舊版圖:(copy)3 j+ G! ]) @' f* o

& D- q0 ~8 W* U; @, \; ~
0 z; F) Z' J+ S8 H/ j- B" P: O& l5 B/ }. W+ n) K

果3間校服店仲o係齊度?6 ^4 x* |8 ~7 M, t1 B
我上次去到好似得番一間...
7 {& d: U- N4 z5 u( U; S- e
+ @+ c! r, o% O" g; {[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-10-2 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表
) S) d5 t+ P' x) a果3間校服店仲o係齊度?
. {+ l3 N/ q& y. j! d% ~我上次去到好似得番一間...
- U3 C/ _# {- X0 r) _
3間都仲係度架# O$ _2 T6 c7 K
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
- g* l7 b: g( Q0 S' SD校服公司大約係邊個位置?咩名?
/ F2 J7 U# G) P, g; i8 y馬寶路近新光
1 U' r7 s) u3 Z: b店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   1 n6 e1 \6 d1 A! w
鞋店大約係邊個位置?咩名?
) t1 _) r$ k7 [( A4 l; F1 @* n8 L5 {
因為果日我行o左好多間$ m( w2 u; r4 ?
所以唔係好記得係邊.....1 h7 r% M2 u& ]! i6 R
# Y) ~" d' N! E
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   ) p- D* M+ ]% R* @
6 v& }+ I7 Q: e; _" y. d
因為果日我行o左好多間
5 Z  s, I% ?" |) }6 n7 O6 t$ Z所以唔係好記得係邊.....- k6 a9 Q$ x- U3 \3 h

' \  J4 ^* A: x; d4 o5 N# e/ B" b我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
" ~) h& N! i: f: x. Q7 S+ E' e
大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
) a7 R! }, c1 h" R" X& r" W
6 j, P6 g2 N0 e) y我本來想去近街市果間買架
) i6 O/ a9 H6 }: {但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去  h* `# k. z4 X: `( u3 t/ r

0 B9 S8 V, R' d1 ~* T0 P" J中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?) {' |, |4 u& l5 `% N- T! W: o4 ]+ ~
1 p  i( w" O, Q9 m4 j! V2 x
另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?
6 R2 H: H7 E/ ]  v3 B: D0 i0 x補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
6 b6 N% b& T0 J0 ^# o係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
; F3 f, K  h7 _# I1 I5 W4 Z, x/ e' `& A% s/ @; K
大約位置?
6 N: G5 A0 K5 ~3 F只係記得係英皇道....( d! I  W, L% g+ y
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
, \# z- ^0 Y* L2 L4 v2 H1 Y+ Z0 v2 e0 _3 R$ _
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
* @6 {& c& v0 b: A
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
/ Z& N- B5 m& O6 T( l' }. m其實舊版同新版有咩分別呢???
, r' z0 r; b: Y+ l
, }5 s9 e1 ?) ~4 D舊版圖:(copy)
* `. g8 Z$ {+ O
, J: c! J! \& H$ M* d8 x1 O' R0 _+ S  c+ D2 q) W3 i" v

- N( v" t- m! T/ j& g" fhttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
* a$ `& \5 s- @# O1 L8 Z7 b4 w2 Q, }6 j+ |( l3 d8 _3 H! l; V! r

4 {+ L- x0 ]: z5 z" U+ a; {, _; w好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?