嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
. f% V: M: K' i: O" d) P可惜大雨到呢...* j2 R  j0 `1 p! f  U  f6 A

% k8 M0 A: ]1 d1 i  U7 \+ B攪到好多舖都早收. q9 n( V6 p) g% p
亦見到兩老收O左D貨2 ?4 e" b$ A' R- F2 {! P
見唔到彩絲(本來想買既野)0 l% J0 Y$ r: i" H1 R5 P# R
咁就冇買啦
" o: G" A; n4 a8 S) ~行過幾步, 有服校店?!
" F% L, H6 j: w! d諗住買啦
% R8 [, ^; N9 W: ~: E但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
2 A) `2 {% d' j& d" `攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦! r" C' _) w" ~3 f0 e
1 l- [# {, x# j6 J+ D) ~. [4 u
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)
3 H# A2 t) ]& A& q嘩! 29蚊一對?!; F9 w% Z# e6 J+ A2 @8 u
咁我問下店主(男), 最大有幾多號,
5 T: S' r; R! }, B( }0 }佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
# p* |% V. G3 H7 j) ^+ P點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
* u& k) z$ j6 i' {' j! s都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...- `# w- E5 x1 B" s
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎% D3 w+ i5 c; W& k$ A: Z# y. y
早知買多個款啦8 f7 j5 @7 |: R/ }# m9 \
相後補
- x! F, J9 q1 p$ g# p" ]8 o& v% k. w/ M  L4 Z2 R4 c
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="! y) H  |7 Q1 t0 r
* H) \: l5 x" p5 w
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦
% B& g) N1 s, ^2 G* r
; t1 C% \! d# T( J5 t6 n我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表 , _# P2 h: Z: r9 n% \- S
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="" @4 \$ u1 S* p; D% j3 o" Z
9 h" l% \, H$ M1 @% `. Y% g
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
3 M- R) \8 @, ^) ^! M. w我本來想去近街市果間買架
8 A/ n5 l* Y* y6 z# ~但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去! f+ v4 g  Z7 ^. O2 f7 S
& y9 M$ [, j# T5 j* g1 M
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?5 ^5 N$ N9 h3 D8 K

1 P. u5 @4 q* J- d另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?& W! E/ [4 Z& e9 e
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???
+ y5 i# U6 T$ x- r! V
1 Y, g: C; u' u" k3 Q舊版圖:(copy)4 ^* j1 }! d% Y- ^# x; {

) s& _9 C( ~4 H. X; ], l* e+ U" E
$ U, `# T& k) |/ P6 ^% H8 Q2 Y5 {6 ?! k

果3間校服店仲o係齊度?, S5 q; X/ Q* T7 \$ h
我上次去到好似得番一間...% r8 z+ |  O% C/ }) B& n
* M" n7 Y$ T1 z. L" ~% c

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 9 o% @/ D& V) H; b( Q8 e
果3間校服店仲o係齊度?
5 K$ R, c. q, ~我上次去到好似得番一間...
& P: j% ?4 A( D9 E5 g( h
3間都仲係度架' N5 F+ {% G( q4 X" l* r2 P
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
( i7 ?0 Q+ D6 G* n, R5 sD校服公司大約係邊個位置?咩名?
) o+ D+ z5 V' b% Z" J+ O馬寶路近新光
: J7 o, U& T& ?% I店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
! \( a) P1 D. o* j) y% Z- ]0 ~% F鞋店大約係邊個位置?咩名?
8 ^$ M: U( h( W. L* K
因為果日我行o左好多間
2 f# D! e% q8 \8 D2 N" |所以唔係好記得係邊.....
" b/ Y" o1 u, D3 n  c9 W+ r8 X- ]0 Q$ H" L. @
我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   
7 }( l+ P$ B4 ]  b
7 n0 l) e5 T( O因為果日我行o左好多間
. Q: n; }6 A' X0 D$ y, X+ o; i所以唔係好記得係邊.....+ {: I: _0 b& _% O/ X

* u5 U8 p4 r' o: K3 f! u4 b! D我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
) J4 d2 L- p) o大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
2 z7 `/ B7 a  `/ x1 G9 i2 m+ y
: L4 ~1 ~7 Z) w! e" E, u我本來想去近街市果間買架! J9 g5 A' v" I" q
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
" P" O2 H% j$ ]% N, k$ f+ a) F* K( R2 a: F
中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?
) [5 \  b+ [( N& C
0 H4 ~* ]0 X  R& {/ g7 k( ~  S) c另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?  G- r0 U6 b# Q8 s2 `/ @+ Z4 |
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
1 T( N) t- U5 S2 a; o
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   
* K8 r7 J' d* d" }: q& [: B. h+ ~) a1 y9 D' r4 ~5 y
大約位置?
# \/ h* I" H# S
只係記得係英皇道....
% k1 r2 \5 {5 A( M. k2 w因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   ( b2 ^. d- r1 ?; \/ J

7 N9 l( E$ E) g: o0 Q係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
% M9 a1 y! N# k1 p, ^6 O( e# q
唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
9 K! q* c- Q- [+ q8 p/ C6 T其實舊版同新版有咩分別呢???
8 o/ I' I4 E/ ]6 [" Z, W5 c- Q7 |: y+ w2 F* e$ U
舊版圖:(copy)+ k$ t2 E% [" s1 t: O& S- r
& i5 N4 L2 j6 y

4 M# `) O: Z# q* F8 `+ i: E2 G" @) R. D' t6 d
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
' E; p( A1 z, J7 X, X% f% S2 t7 s, V$ D0 y  l) E

% I1 ~- a8 n8 W6 `. [好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?

最近訪問的版塊