嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日港島遊

今日港島遊

今日原本諗住睇下大家介紹既馬寶道絲襪
+ `7 Y& _( i* D" p可惜大雨到呢...
3 Y# p. [% ?7 R1 Y8 K
/ E' ?( _: V2 L攪到好多舖都早收+ i( |' e0 ]$ I, [
亦見到兩老收O左D貨: S5 ~3 Z: q8 \  p; X$ P
見唔到彩絲(本來想買既野)3 ~4 \# E2 S/ I8 P+ W
咁就冇買啦
  }4 E4 t. ?* V行過幾步, 有服校店?!
) a9 T' G) P( ]" K3 m; t諗住買啦$ ?5 o, G) q2 J; [' Z" E+ X+ Y, M+ @
但因為我冇準備, 唔知買邊間好... 間店又有男士坐鎮...
/ l: F2 J  T& u; s攪到我驚到唔敢入去, 唯有下次先做功課再去買啦/ H! q) F9 B& q
/ u  Z& u) d4 u7 |4 T' x8 \
跟住行下行下... 見到有鞋店... (以下所指既鞋係指學生鞋)$ o, L% A/ a; ~4 N0 N
嘩! 29蚊一對?!
9 q4 Y& W2 Q. F0 A  Q咁我問下店主(男), 最大有幾多號, 8 V6 C; ?% o5 H! |
佢CHECK 完後話, 最大只有39號...噢, 我唔O岩著....買唔到
3 k2 X1 Z! l4 Z點知店主話, 有另一款有41號, 仲要係足碼既
8 Z* n1 S! n3 m) [# U4 D# q, A2 z3 z都有幾多款添...最後我買O左一對...$60 咋...0 C5 \9 @8 \) A+ z/ X- D
回家後試著... 掂呀, 好舒服... 又平喎7 B/ q$ Q' p0 `$ T
早知買多個款啦+ t4 ]( C7 L4 f4 E( Z' O
相後補
5 M0 b7 a0 s& t! j. _; c- P
. x% ~% O, W6 ?2 g9 ]: @/ q[ 本帖最後由 shinobu 於 2009-10-1 03:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="6 i5 T2 |( T9 ?' V1 C8 X6 x
- x4 @) v  \$ H$ H6 b" j
近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親手啦 * _# ]( j7 R& Y0 e/ X3 p$ {( G
7 p$ _+ }! [* |3 }
我想買學生皮鞋,如果都係60蚊就好啦/.\

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-1 03:18 發表
1 W: H  @" X% |* V- y) o馬寶道係街市既乾貨灘檔,所以買內衣、鞋都有。校服店都有三間,不過中間個間好似唔賣比男仔咁,有次又係落雨我企係門口順便睇下,個女人好唔like咁望住我= ="( p" B5 j; o: J! l) p# u

' S+ p! i0 D) a4 T" |7 j近街市個間好似重有舊版福建中學小西灣賣,要入貨親 ...
2 n# Q% I/ a3 L$ U' x/ O
我本來想去近街市果間買架
# w/ U* e0 R  E' J( v! i( v但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去
% y% d8 H7 v. [3 _* w
& t, [  B2 M- A; A! t) _中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?. [$ \/ m- c! k$ s' n) v  m

! p: |' d: I; Q& E% j另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?: k' h# N+ ~7 |" W3 H
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋

其實舊版同新版有咩分別呢???, B1 K7 A+ W" h

; ^$ Y, A& n$ p3 p; ^, I舊版圖:(copy)
7 s& ~; D# h7 ^# b, @/ ~. C3 W8 w% w& e, F, W6 ]
* {) u+ v' R; l1 t) K

% z6 V8 n$ w9 {8 W# Y( W  k2 H

果3間校服店仲o係齊度?% @% d: h- |3 u% c0 I
我上次去到好似得番一間...: k, E7 S0 D# S, W6 R! a/ @

; ?( T8 q# E8 s$ r; a9 B0 Y, g, V[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-10-2 03:12 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-10-2 03:10 發表 + c0 Q' Z' w; h1 B( z9 S7 @
果3間校服店仲o係齊度?
% H& f1 m) U! {; _! [3 @$ s我上次去到好似得番一間...
' I6 p& h" U/ I& k+ e0 O& O
3間都仲係度架' x  e: K2 l! P  `2 Y+ F" Y( R9 C1 k
全部都有開

D校服公司大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 sowler 於 2009-10-2 19:49 發表
! `5 Q7 O5 }" ?5 }% ED校服公司大約係邊個位置?咩名?
, U' }' s, l; e0 ?2 C. Q5 v馬寶路近新光
3 h5 ]3 n9 r% o- J- U$ E店名請找舊POST

鞋店大約係邊個位置?咩名?

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-8 14:45 發表   
& q+ o$ ~) y7 W' j/ g0 m4 m$ }鞋店大約係邊個位置?咩名?
- f8 M; p1 O# o  f/ c因為果日我行o左好多間
) x1 q( h. }% t# R8 p所以唔係好記得係邊.....0 J) k4 h. |' j2 {0 J5 r1 p

+ j2 A4 o- J! m* j: G  L我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-9 00:36 發表   % }  A5 b/ ~; G7 P& [( k) Y

5 o6 @: i( u$ w  d因為果日我行o左好多間
3 n! @3 v+ d0 Z2 N& }所以唔係好記得係邊....." N( ]8 L+ }: _2 ~

4 E# D4 y6 h9 G' z- G) _我差唔多行o左3/4條英皇道 + 全條軒尼詩道
7 F3 l: o4 b+ n0 R大約位置?

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-1 03:51 發表   
: b7 k4 [1 T/ P( _
$ d: {5 G  N, w& X我本來想去近街市果間買架  x" Q8 l% k4 j8 |1 P$ h9 o
但有個男生"撻"係店內中間位...攪到我唔敢入去/ H! P$ ^+ B) j' E

$ c4 s7 N7 J0 R2 X2 |! T中間果間唔賣畀男生? 佢以為佢係金鑰?( K" L+ Z# j2 H6 a4 o) S

- z& d# S$ K5 Y* o3 m另: 請問有冇舊版福建既LOOK 睇下?) H9 J, Z8 g1 p( q7 k4 B; ]9 i
補充番先...我指$29, $60 都係學生鞋
6 X% s* d0 I2 ]* S7 L係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2009-10-10 11:46 發表   + L0 p' F1 \" q& o' l9 |/ L: O
, l. _% H2 ]- a2 T* Y- p4 a4 S$ K, R
大約位置?
- R" d8 Q+ m6 @( ~; ?- f& H只係記得係英皇道....8 ?: U) B$ {/ i+ t/ Q/ Q, I; A
因為睇O左超多野.... 冇留意實在位置

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-10 11:59 發表   
# ~- q& m% T/ ~9 L7 x/ r) h( c1 K' Z3 _# e, B+ S4 Q0 a
係咪唔比賣就唔知-.-佢只係用D好岐視既目光望住我=.=ps:我只係路過避雨= =
# @/ t$ \8 ]8 L2 ?2 q+ m唔係呀嘛....咁衰? 睇都唔得?

引用:
原帖由 ryan999999 於 2009-10-1 21:18 發表   
$ A- h) r4 m0 C9 k, v其實舊版同新版有咩分別呢???
# C; j& c  d- \
0 F5 {* r- j' Q舊版圖:(copy)6 L7 X7 T: A) W2 {. q0 c

) j" G$ a/ e! E/ R- _/ K( O3 ^; A' x) V3 p; l; M: T. C9 a9 o

. D3 o6 M& ?) T( D, J( phttp://hk.image.auctions.yahoo.com/users/5/7/5/5/ ...
( D! E3 m& s( e" C; q5 C  }) Z7 n5 a
( M& D) d( T- x+ V' ?. i
2 [: j" _; u4 O/ ^% Z. Z3 z
好似係嶺南,唔係福建喎。

係咪只有港島school> 賣?