嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間, X% g1 W- v. }& R: x# |  h, ?
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
& L  D9 u/ z4 T: ^" W不過就露出一小部份,可以涼快一下0 s  Q7 x5 s. G2 W; ^
以免不雅,所以用圖遮蓋住
$ M: h5 {1 z1 F: p. }3 O) S2 ?6 Z6 u" ^% g6 o8 j$ O+ q
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
- n" }* E( |& F" N) H

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   8 b. d- Z2 g5 t
剪爛校服犯了校規
+ t; T! d6 P0 i% X9 q3 G
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
! u0 y+ I  {. n8 x3 T邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
  c! i' o) i/ B2 P這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   9 Z3 G0 v2 K7 B
  q, t# ^. _" P! P$ ]" n
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
  Y) c5 z8 C0 D/ H! @/ Q
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
9 F/ y7 X5 T' O! Q% M1 Y' W) T; j3 F% Z7 k9 ]
厚薄只是份量
2 N2 R& ?* J$ }好似刺身咁0 m  H! }+ C! w, V7 r* J
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
  F6 \- J" P% L5 F% L) L3 t0 \' c7 x, y' z- k, ~- D0 y
3 F% g7 l* _* l# P: s/ c葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
$ c0 r  D; y, u  o) P- }) h& ?厚薄只是份量
. j# e( [2 T' {# D7 _3 U% o好似刺身咁2 M- ]3 S, p: x7 Y% M
乜厚啲會靚啲咩?
  O3 @& n/ s( K3 s. ], d睇落嚟心水就可以了
4 s" Z. R$ p; ]! C% g# D1 u太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
4 y, J3 a# y. M% A/ o! c  J' K9 E) |% |& P1 T4 M. z& c0 y5 T% ?
睇落嚟心水就可以了: z! ~- q% t8 V# G
太厚及太薄,感覺上不太好
1 G8 K( e2 O, k1 M- f
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
8 M, V* e$ V2 X2 d& o5 K  H
; d% N7 o- n. k$ {) A正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
' L; c% {- Z; U" D
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
- M/ z; R. ~$ E  @, [5 H8 W太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   : p& A, Z$ I* O
唔著內衣已經犯左啦
) \8 `: |; C7 X/ C  Y: t1 g5 |就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
1 _4 G' v- r8 }8 r% S5 u2 U' I天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
( T9 ^) F4 ~; g, ~+ g正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   9 h/ `- c# x' A9 g; \# d
著得太耐要轉另一間
0 J5 r  i# O4 C6 @. S" Q3 i這幾晚開始轉著這套圓圓第一
& ~  m+ ~, S9 y/ b不過就露出一小部份,可以涼快一下
9 F  X+ T7 s5 _以免不雅,所以用圖遮蓋住
0 V+ X# O; e: ?, _# F0 c- @, u% k! t! W# E! O$ L4 N' |! f- M8 f
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   4 `/ L6 L# j: ^: \

: F. q: y) M8 P. F4 j; B) U0 U, h. _  M& K" ?2 G+ r$ ?! m$ y" l
我就唔捨得剪爛校裙啦
  h+ z: v1 k: L因為我屋企校裙太多,要減些少