嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間& B7 j# K6 @% [% v
這幾晚開始轉著這套圓圓第一8 c' y8 c( i3 J
不過就露出一小部份,可以涼快一下
6 m( ~  U# g5 J2 t/ t7 M( a以免不雅,所以用圖遮蓋住9 u  W5 A8 J, S/ g8 \" T

, ~, s; B: Z# J1 M3 q- m[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!3 p: e* E' ~4 X/ S" V4 ?) ]

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
7 `- W' ], `& B# `: k; n" E1 A% i剪爛校服犯了校規
9 G: n  l: k. J  [4 G
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   & A8 N8 c! v" P/ E
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
& f; H! B: b5 W( M8 Z這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   " z/ T* ?* ^" M2 d
: S: H, o5 l" @" p7 Y0 B) l% Q
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
4 `" d3 I# F" s. R7 f- t睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   & V- D7 I9 ~0 W! Q" x

/ n2 q) b1 ?, @9 M睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
7 F+ e5 f( D- [3 j9 Q# d9 P, i' L好似刺身咁  V4 s8 _& B" @! l7 e# P( a
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   5 R( g( y6 ^1 H. u0 H3 B. _1 |

: ^$ W9 O& p, x. Y睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
$ p& V& ~0 c5 t- q" o% A! H3 T葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
$ f+ Q) C7 J' r7 B; D/ Y+ `1 `厚薄只是份量/ B  M% A6 W: v. I/ j. ~
好似刺身咁( d8 q8 C  d6 E' N9 K! x/ [1 [, w
乜厚啲會靚啲咩?
* x2 \/ Z7 O% @% ~1 ^睇落嚟心水就可以了0 i5 M& c8 M6 h* e
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
4 X) P  o/ }3 c# K6 {; P; _. O  I3 E" C4 P1 y9 o
睇落嚟心水就可以了! z9 x$ A: W, ]% d( Y
太厚及太薄,感覺上不太好
5 G# G9 S. N3 }8 P% B1 O; K; c
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   1 _8 h$ I9 w9 e( l- v6 t

. I# V1 j! ^$ {. K( L+ C9 t- t+ [正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
. z7 n; A$ ~6 m  \: m由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
& b! m/ O2 x7 h太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   $ k8 Q0 a( y1 O7 B7 G
唔著內衣已經犯左啦
' R' w4 o1 a- M- p$ L( D就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
" b2 s, ]8 Y7 r, `5 |' u7 ]! _天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
' k/ m: M# O$ z* H+ e正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   , _' r: V# T% L) }  `1 \
著得太耐要轉另一間# |6 k$ O4 ~* i5 b+ f7 @- `
這幾晚開始轉著這套圓圓第一( {' F& V" G, I6 r8 I* M
不過就露出一小部份,可以涼快一下
0 D+ {8 t) B4 [! G4 p! R2 i以免不雅,所以用圖遮蓋住
' W7 H- C" _, {8 q% d, V+ T
# s- b1 l# ]  Z) q, z9 K+ E7 D, _我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   0 |4 d: _( {6 O# ]% w: H* Y) |

* v) o7 r+ h1 l9 {" @2 U2 W7 P0 P3 O' m5 F3 X2 e
我就唔捨得剪爛校裙啦
  M6 _: Z1 w! f" ?
因為我屋企校裙太多,要減些少