嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
* d* l: m" o& q3 @5 E, l2 i5 |這幾晚開始轉著這套圓圓第一$ f/ k/ K4 S; f% z# u5 d& t% ^
不過就露出一小部份,可以涼快一下1 A/ R. [# b5 m' J# Z
以免不雅,所以用圖遮蓋住: ^1 r2 Y( F- i# U$ K  k" D. Q
6 W; h* J. d' Z$ \0 B( I# ?( n! d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
: Y! c& ]+ f4 v: y- q4 ^; D/ v, ~( s% ]

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   ! |) s% m: i- R3 f: M
剪爛校服犯了校規
5 ]* K7 e& |$ z! c5 m* R有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   9 x# G9 E0 m4 d: a! X
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
6 G2 n/ L0 s0 I- m3 X  v6 }這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
! `" g& w: {+ y" _- L( c7 y4 I. ^0 k0 f8 D! e+ J/ h* f
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
( M# W& T0 R" Q' Z; l) X( ]; G
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
: m! b; z3 x6 q$ K' s5 Z' `, y. x$ {
厚薄只是份量
+ l1 [( i$ I3 \- I1 Y! k好似刺身咁
3 C8 r' n: `( j4 j- t. B$ T乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   ; f: w$ x5 A7 C& H
! U4 J) L' o, N' _
2 ~: y+ h  |9 g3 P/ [: w; o+ M+ C3 k葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
, s  |0 x0 l3 C- t# T- N* a' }厚薄只是份量
  Z4 w* S$ k+ a. |, q好似刺身咁
. U' X3 e* \) `- J  l1 X" K4 t乜厚啲會靚啲咩?
, s3 j$ G) f; F8 f0 e$ Z& H2 ]0 G
睇落嚟心水就可以了1 O2 I& z" A- e' u0 t/ {
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
8 \8 Q+ F/ a. O5 C6 H* Z4 v' D3 N* p+ n! p" P3 v
睇落嚟心水就可以了
& i0 t5 u1 T, C1 }3 h+ }& c3 A4 v太厚及太薄,感覺上不太好
) T4 z# X6 O0 W- {正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
7 \! {0 ?* s4 ~# A
. H4 @; M  b3 U& ~2 D! s正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
: i( w1 X* g( ]由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉: R# c7 M9 p7 `) r, E2 f; `( `
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
9 v' j, T) j5 p8 Z唔著內衣已經犯左啦
& i- x; M. r5 J7 t3 ]; t% B+ n+ @
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
! s3 j$ z( ]- `6 I4 L8 s天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
+ B4 |( W$ G7 H0 ~$ }' g" f, P
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
) H) V) O; k' o  e3 c7 C2 Y! ~著得太耐要轉另一間9 ]/ ^) e; {3 V- B' M+ P
這幾晚開始轉著這套圓圓第一; d; I: G8 g) O- o7 \& A
不過就露出一小部份,可以涼快一下
  O4 X+ j. W; H6 A以免不雅,所以用圖遮蓋住
/ u( N7 w+ V; J0 }

" Z+ w! a/ X$ v0 q4 F7 |" {我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
2 B& S) f% `, @( v' s! {6 p* G# j

! D  U/ z7 J. G. Z* J我就唔捨得剪爛校裙啦
# N2 b6 n1 p7 q5 F5 a1 Y因為我屋企校裙太多,要減些少