嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
4 [) H9 M' j' W, Z這幾晚開始轉著這套圓圓第一
, M2 I9 r: h' g; |. c8 w3 ]5 z1 O. `不過就露出一小部份,可以涼快一下
' ^( `& x! n6 d" |! U; m以免不雅,所以用圖遮蓋住
5 [. V% D  h6 ?1 r& e) C7 ~- i4 G4 ^% D6 {
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!9 p$ x8 W( g5 h

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   6 g+ S  y- U! N
剪爛校服犯了校規
3 E' X8 H, k- R3 ~' A- Y" ?有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
8 @4 Q4 J$ j9 |" Z9 H" D& }邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
! J/ d2 q/ p' T: v. ?% k
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
# T+ a# Y2 r+ U" T
( }* B9 p; _" c9 s' q, u9 v2 K# X這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
4 i" K# w2 b" v5 D  O, S1 K3 i睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
# f1 f9 G! _0 B! E+ V
& E; Q- Q. [* J9 X/ w9 E' C* O睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量! U2 X3 ~+ `: }7 z
好似刺身咁
& U; T; \' E! R" ~: x: c乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   . x, N; P2 P; p/ X4 a+ j

# W6 U9 a" }( G9 r* U9 N# S睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
0 p7 b5 z% C+ X6 T
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
# w4 h6 W" B2 q厚薄只是份量8 P* a% y) p1 R, Y0 j7 n
好似刺身咁9 ^3 w* U5 c6 g3 L5 ?: i1 \6 ?" Q
乜厚啲會靚啲咩?
8 t! W" w9 V" }$ f  q% Z& z. ]0 E睇落嚟心水就可以了
* v* u7 M' T& X9 ?3 J* K! \! `9 b太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   8 \* D1 @2 {: j) i% A( F
7 f) ]/ y; O# P0 H) l4 m2 b
睇落嚟心水就可以了1 z. H8 K5 L7 {5 u3 r+ Z4 K
太厚及太薄,感覺上不太好
# `3 t/ B2 b5 g4 ]
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   # I) a5 U0 h; F5 r; l5 f

( a( X4 T) o0 F. v. j. |正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
9 Y7 s7 }5 @3 X由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
* E4 F' S: o/ |6 \: M. o太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   * o4 I6 Q' ^/ T8 d$ U
唔著內衣已經犯左啦
8 G2 R$ ?+ V8 T* [$ |$ m
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
. K5 W  H) b, Y/ P8 v天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
1 q# h! I. v0 C& g* S
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
  @) t. i+ b! g$ K5 P著得太耐要轉另一間
4 s" m& f) U6 h3 L這幾晚開始轉著這套圓圓第一
- k: g& s6 H* g3 a( G  K不過就露出一小部份,可以涼快一下
' Y. p( p" R; |) J2 c& K, V以免不雅,所以用圖遮蓋住
) `" x1 A' r5 e' o0 J- j4 _

/ p/ M( I2 [; f2 a% k8 B+ g我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   - B" f9 l! g; d* m

" }1 ^3 m* b; @5 }, T* w. F4 J
- c5 U& f; h* J3 n+ U我就唔捨得剪爛校裙啦
6 l  U( o! |9 B+ t0 @因為我屋企校裙太多,要減些少