嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間) x& p9 ]: H+ _1 P# \8 `; s$ @
這幾晚開始轉著這套圓圓第一8 |8 ^6 W  N! S3 y$ [, Z
不過就露出一小部份,可以涼快一下" K. g( w6 [9 g- H% x8 v
以免不雅,所以用圖遮蓋住) b0 z: n* _$ t, D
% H# h' j8 N# \# a8 {
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!. E$ Y: ]$ W; k

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
/ {9 f: H% L- b+ r% x) k剪爛校服犯了校規
- b# q: e6 B# ]# |5 D- \" E有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   2 F5 @# ?9 \! j. r& L0 T' ?
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
* b+ ]5 M9 B3 b2 W$ p這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
# |1 G0 n  p4 E( i: S
5 G9 X% @3 w+ P2 b5 T3 }" V3 S5 U這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
8 g# I1 ?' P+ D1 X
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   ! n$ \$ s  A$ p. v$ ?+ u6 r
, a9 |& i* r% a# l9 U& g
厚薄只是份量
1 d' o- G- Z3 I8 u) i7 u# Q3 S好似刺身咁9 {, K. i! W5 i. `4 P/ q, [1 v
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   # Y) F! e* }- n  R5 I" I" Y8 b* g
; s! e9 p+ U4 D  I2 D
, w0 l7 Z. w1 D) ]+ e* k) E% }
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
) y  A; A* o  H9 ^- v; ^厚薄只是份量
7 m  x) ^) C9 T7 `, r2 _好似刺身咁
2 l) z2 v1 ^, ?: t3 H. L4 R" N乜厚啲會靚啲咩?
. ~4 E) D& V" _- x1 B4 _, n睇落嚟心水就可以了
1 |. k# R2 k% ~# g太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
, d0 G! i, E+ D" T  k0 Z: U) k' [) n8 z: y0 a) v$ G
睇落嚟心水就可以了# l) L6 V6 _5 K8 _& m& v( k
太厚及太薄,感覺上不太好
- y  Q' B' @2 F+ U正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   , ]. L+ Z+ J4 D  i% }, e% V
4 Z9 \. T# P; I! c; v: M% W) {
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
9 i/ i7 R& `4 i) k2 F/ X& M
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
. M0 {/ u6 w" b太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   8 k# K4 U& B8 M) N5 L
唔著內衣已經犯左啦
7 u( P; U0 ^+ J' q8 G  j' S就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
  p3 T* S! x* s4 ?# X天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
8 e4 v1 Y" x2 a, k/ ^6 g正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   . G2 ~0 E9 k0 n; Z5 d
著得太耐要轉另一間) ]9 I' j, d+ d  I! m  \+ h( h
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
' y. A" Q, `( l. u1 E* J/ t7 o不過就露出一小部份,可以涼快一下4 t. V7 f( Y& k
以免不雅,所以用圖遮蓋住
7 z4 o& Z4 C) h0 \& p# l- [5 n! p
5 }, d8 T' F7 A, e我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   4 t  O2 t! U; u1 {6 ^

- M5 z/ s3 w: X% W7 H
& p! p' M- a2 Q% A- S* ?2 z我就唔捨得剪爛校裙啦
# ?. P9 O, M( I; q( W( Z; O3 p9 K
因為我屋企校裙太多,要減些少