嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間: }8 H& ~) |8 q1 T% S- m4 E; ]
這幾晚開始轉著這套圓圓第一) q8 \" ?& _5 ~/ t- w
不過就露出一小部份,可以涼快一下
3 x6 C2 h& c3 L6 E; c: P以免不雅,所以用圖遮蓋住
# d4 X3 f# `6 ?) \8 |" O
2 L) D/ y* y# u  d4 r% B  x5 I# W[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!  @& q# t% i4 J8 z$ E

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   ' ~/ l% d" e) Y& _$ ?7 T: P
剪爛校服犯了校規
& \( d) C$ V$ g, M$ J# b
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
8 J4 l7 J+ T; U6 B$ [$ w: l* O6 P' C邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
6 R3 ~! \  @/ P( l+ F! k0 ~這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
: L, V9 {3 ^$ ^/ M( Q1 w# D- m- c9 D
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
' P2 U; {% U! i9 V* _睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   / t8 Q- K8 M9 _% Z' P

# E4 D3 F- s! k* C/ T. k0 f睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
5 V/ e. B( Y' g' L% B' h$ q) s4 J好似刺身咁
2 |3 M3 S5 g1 s7 s乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   7 b# v% l( C% [2 a& Y/ Q6 B

. I  L6 [$ x8 g; A  V: u睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
$ Q9 F3 r. n4 w5 M: W0 I: d
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
1 O/ r' d$ x" L1 V8 K厚薄只是份量; e& p0 q4 ], r. x8 [" |1 v3 W/ `' \
好似刺身咁" R; i8 @$ l3 I1 z4 \6 _7 `2 A- M' f
乜厚啲會靚啲咩?
( Y3 L' L* m( a- i6 z% n& y
睇落嚟心水就可以了4 m' b! y- v+ N: q% h, f. t& ~, k+ D
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
. ]6 P, N6 m. _
1 m6 d$ G! E7 T2 z% o# q1 y) l* |. M睇落嚟心水就可以了
2 Y% g# _6 _+ z' g, o8 k8 G! H太厚及太薄,感覺上不太好
+ f2 {2 K! {8 K/ H2 e: S0 R& s
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
5 n" f/ C4 O: O
% a9 W6 n# C& U2 T- s正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
- Q: x0 O# Z* G9 {  l& H由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉1 j% K- n7 f1 p6 G$ P  L5 _4 i& ?# E' B
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
- I* G5 v; V) i/ W唔著內衣已經犯左啦
8 u6 b! [/ x4 l7 O% N0 X0 f: c
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   9 l5 \3 k  z/ N# c
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
5 A9 `- S' \! I$ i' I正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
1 a# k8 X0 s" l+ B" o7 A著得太耐要轉另一間0 g# s, I6 Z4 P" C8 `. }  o
這幾晚開始轉著這套圓圓第一/ {5 J7 I, B- F! }
不過就露出一小部份,可以涼快一下7 r" b( C( N3 Q8 F* v5 _( i& S
以免不雅,所以用圖遮蓋住
' {8 W4 u) l" G( r; d# n! r
1 G9 y9 J: H. q5 u/ D
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   : Z8 h0 r: i2 [, J0 i8 [
* U, _. u5 A1 `% v% Y
1 x# {* N; g) V! o
我就唔捨得剪爛校裙啦
( i3 a, ~; t. G; O
因為我屋企校裙太多,要減些少