嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
4 G$ |- |/ f) J1 `$ S# \# Z這幾晚開始轉著這套圓圓第一' \, H6 U4 A4 ?
不過就露出一小部份,可以涼快一下
8 F; E& l5 d- z: c5 W以免不雅,所以用圖遮蓋住3 {7 _; C4 U) r4 B4 k
+ V: _' d2 ~; S4 [3 k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
8 a  @: U8 o3 ]9 h" M" ~0 k  j

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
0 \. Y3 u5 N. w" w. d9 w2 v$ o/ t剪爛校服犯了校規
6 g/ o  ?7 e% w/ O) E( S; M( H/ ]( z有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   3 \0 `- e9 }) @- K- d7 i% Q* `" D
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
+ j! C1 \1 a9 e& v/ Q. G' z
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
+ [% S1 d& M  `$ n1 O; P: ]1 n. p$ P
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
1 U3 c6 y! W  [! o睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
* C  F, m; v: S2 v; B. h8 v7 r2 O# g& T% }" {9 {7 q
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
/ _4 c3 m- s/ d7 S好似刺身咁4 R$ ]7 @% k1 K5 h0 X- Y2 r2 n
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
4 f- s; S: c' Z3 b; F: X
+ @# i, M$ B# n8 G0 S7 V睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
0 a( C" E+ V& O6 C3 w" t! a
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   8 g! c7 P8 W6 E0 {  r* r) G
厚薄只是份量0 ?# q- Y! H3 a" m4 H4 i
好似刺身咁( m, D! {% O# M3 ^
乜厚啲會靚啲咩?
2 S# Q0 Z2 l' a/ t) d1 v' b睇落嚟心水就可以了) ?$ y9 s  [+ ?, `
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   4 O0 @# j7 q. P: z5 E' t$ ?! V
# b1 A% \$ g- O' |
睇落嚟心水就可以了
" @, q# h% g1 B. Y+ v7 E: z. }太厚及太薄,感覺上不太好
7 T; q7 q3 V( A7 u: Q, Y: `正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
: ^9 z! b3 P: Y* ^: P! L
  w5 a$ _0 t  W/ A* y正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
8 J& t7 j2 }+ ^6 @7 H1 A
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
; ]+ B) C0 H8 D8 d( g太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
5 I5 A0 L0 Z  e$ r9 y# s唔著內衣已經犯左啦
3 Q7 r5 h; f$ [- Z) p; k
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   9 T/ {+ |# X4 G5 k2 v1 l* z
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
4 A3 T! M2 E2 G5 r% E) }( @, D8 v正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   ) d0 F& R) y& ]6 H7 q
著得太耐要轉另一間9 y- l8 [+ S) K) g& ~
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
, W$ S  I4 c2 t7 t  c不過就露出一小部份,可以涼快一下
2 f% [8 g4 t7 A3 M7 _以免不雅,所以用圖遮蓋住
' R3 B. J# T9 T) J
# N$ ]) b8 x+ n2 J7 S9 A  S我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
, G4 Y+ d& t* A' w1 A# c3 D+ x  K( B0 ~* \" p
( w( ?, I9 ?' |7 ~
我就唔捨得剪爛校裙啦
5 ?2 L+ d5 e1 a5 p
因為我屋企校裙太多,要減些少