嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
7 O& \' Y: G# g. v; I! u  C這幾晚開始轉著這套圓圓第一7 A/ R% v: ^8 ~6 I6 F/ w
不過就露出一小部份,可以涼快一下
3 M0 G! b& C9 e7 o7 d以免不雅,所以用圖遮蓋住+ @# \. P% t) f/ |3 _
- z0 W* ?: v& K. l# R8 M9 K2 x
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!" _) @" S  z# Y) i5 V' a

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
  k6 x! K$ B) T% |5 U6 o1 ]% }剪爛校服犯了校規
$ q1 u8 v+ D% p4 A/ q. D6 l" a有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   2 e3 U6 C+ K* f) P1 ~7 ]1 P
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
+ @) d! E) n6 o9 N# u$ u. c# i
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
, t& Y& x: u  z  e3 a: F2 L- c) o
7 e* A; T" m. @這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
0 k! u- v. i, {6 ~' C9 K2 `
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   % V/ j1 z: {% N# b) H+ W% [$ ~0 s

+ M3 p- u; s8 ^, l* i睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
1 p  W& C" G0 f5 g7 d$ p( v2 y9 u; e好似刺身咁$ f5 [7 `  c1 T1 L# F8 s
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   7 H9 i3 K2 \2 R$ i4 {0 @( K

8 }: r: Z5 L4 c( C; R; H1 h9 V% z睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
. c! z% @" i5 c& S5 Q4 G  s葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表     X( H, l% R3 O5 E
厚薄只是份量" @9 Z3 o! \/ o" X% f+ i/ F! H
好似刺身咁
) J6 X" X: q/ {% B% p2 |乜厚啲會靚啲咩?
0 Z$ o$ P% [' f6 X$ {: O) Y睇落嚟心水就可以了
6 A7 G) x3 Z( p  N9 G. |太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   + Q  }% U: v/ i$ ^$ E8 q
8 O7 h6 H- Y! D! D4 H& h1 W& b& N" B
睇落嚟心水就可以了& v# [# W" Z. F2 W
太厚及太薄,感覺上不太好
* {7 I2 }! K& t0 J7 `/ E正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   # x! I! R: Y, e+ }0 k

+ F& D2 }) L" |% g! z" ?正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
7 T3 _' ^8 d2 X! b
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
$ S! ^: _$ K) r/ z1 J8 q$ m太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   9 x  N- x) p  [* Y6 V
唔著內衣已經犯左啦
8 f! I- _/ f1 k. N8 b. F! g
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   3 J& ^) z6 q7 `
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
/ q7 h: [$ j! X
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
2 H7 ^$ P) U' q4 F  A6 Y著得太耐要轉另一間1 {& D# |1 y2 q$ ]* r# I2 @
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
, I0 o0 L% G0 k! d  O( H不過就露出一小部份,可以涼快一下0 [8 I  x, l" z7 C& y
以免不雅,所以用圖遮蓋住
/ ?  H' U( H3 g9 M( W+ G1 H1 B
3 P7 o! ?/ E! l" B3 i  E我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   . k: W, x  u# P

3 E' N  w2 Z8 J2 ?
9 s# M% ^- p- Y! A我就唔捨得剪爛校裙啦
- e) U1 F& p+ w  U7 w1 |( K因為我屋企校裙太多,要減些少