嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張2 s2 V7 I5 |) j0 w, i- J6 H$ V& r9 }
太吸引1 {9 |% m  `$ ~1 Z
我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們
8 ^3 g5 T6 E& i5 ]5 z1 v# b最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點' N( L% Z, [2 u' X; w( M" w
呢個壇已經無人管理
. L: {& e; f1 D/ M2 v4 z4 c8 r如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!
* ?6 v! C, M* z8 E- _真的不宜有露點相哦!

太火辣了
8 g$ {- Z! e* G4 J" K, b真性感

不錯!! 不錯!!
6 i* H2 A- A; l7 ^$ d太火辣性感!!
; C' Z" ^4 @% g, \# |( N3 N

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   5 C) c! b1 W) e; _! D7 V! E
好想變成她們
* Z& T0 o: X& U* S0 V最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
& h) {5 L& r; I8 v! n: h  A) _* ~$ a我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   0 J2 s' ]6 y6 X9 w3 P7 J/ a) O  o

( H% e" ^/ V: s' x* D$ W我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
3 p, _$ D) \" ]0 p
7 D0 g7 L% E! s+ {
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
% @5 ~" S7 `  c6 Y0 a4 t. Y( o) s/ A
5 Y# y. L6 J. {) i2 H
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
" I  F% x$ u7 j! N% \! h* _我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
0 O6 C6 N, E% G! J( ]" R' H
$ c- C0 A3 v7 \/ ~0 y" o# ]' x  ^我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
$ \3 z" D) K0 R, J+ x
6 E$ m" t4 R: ^$ Z6 W如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   ; a3 W) I& G: s5 `6 Y
! L* [( O# ~1 M) J/ |5 B4 {' a/ r

3 O/ _5 e3 m0 S  E7 [如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
% l/ l) V2 v& ^7 ]. D
我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免# \/ W# V  A1 s$ |. ]" x

; J4 ?, F" F, _. ^, D想睇咪自己google囉