嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張/ u$ h& z* O$ y
太吸引
  N: D  |1 B/ _! |我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們
) k. T! b6 h) h% [: M4 V( U最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點
; B- o8 ^6 x0 O4 P: n呢個壇已經無人管理
: i& c8 x) x: n0 c; g4 H# V2 T3 C1 E1 i如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!
# d! }9 l# R' `2 v5 b) I8 v真的不宜有露點相哦!

太火辣了
5 G  f! M, d" V( M$ M6 ?真性感

不錯!! 不錯!!7 L0 d' Q! L, E. d0 U
太火辣性感!!6 D8 h1 q/ I2 ~/ J- m! E  Q

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   & _# L$ c2 a' P! P; Z: [, R' u
好想變成她們$ X1 w0 g* N+ H9 s1 q' j, `+ k; u
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
: l  ?# {# G& i+ q) e# d$ H
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   : U! w/ a0 e; z: t, k* ]
% `8 e* M0 [3 B. \; S
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
0 G* R0 h+ C4 b% ?, x
2 _: s* t. i2 a8 f( s6 C
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   ' t$ C6 u" I. m: l2 s" l) c
0 r. M  e! u, l+ x. x9 ]  C, o1 V

: u3 ~0 w0 t4 E; w反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
) s: e8 L$ _" M2 q% M, E9 `4 A3 F
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
& N7 x( Q' \$ g3 s& q8 _# N3 ^$ O2 p, D- B& v$ I: @& k) s
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
, S- i- W7 B% K  n% s4 y. P7 u
, c$ f9 |, ~- W' k
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   
, X/ r& k! U" k- |6 w* X8 d" _
2 n; v5 M. F/ C! o) Z' d
: n- {5 s8 U5 `9 n. V9 E9 o如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
" Q4 ]/ u7 S( ]7 o' X我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免, |" S1 F! ^$ Z+ ~8 b: h# t

0 ^8 V& ~0 u# ~2 m8 M$ E想睇咪自己google囉