嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張
4 o8 Z" i* W& o/ ~; A- b# L4 L太吸引* s* M( q- j* N; v& N! c4 L& g
我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們
) }. q, ]5 K  n: V; |. Q: Y最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點( |% U5 t5 {. y. ^
呢個壇已經無人管理6 E: M& d" P7 w' S) O# G0 O, S* y* ^
如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!4 g! X( x5 f/ m5 ?. R
真的不宜有露點相哦!

太火辣了/ z. m) S) V2 s- m. m0 j3 c7 s
真性感

不錯!! 不錯!!( {* p/ ~& R+ N8 W; L- j
太火辣性感!!2 w5 E9 H7 ]+ K( n" g+ M

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   
* A4 Z/ K( f' q好想變成她們* F& o% x/ D* j& |
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
! k% M9 J5 c- G" ^; I
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
2 z* y% Q( L9 m& g) B3 s% @
. r  L$ u6 c. L9 G我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
% F- R( m0 I, W0 L& y+ L, ?
. Z8 D3 u3 |5 ]: P8 {1 |4 \% Y
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
' }. z5 c  {- t) m  J3 X3 Z4 d8 F4 V+ c' ?# ?# A) t' V* }6 u& d
* |8 _# P  Z* M9 C( r  j
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
3 `* C4 T8 t0 u! }  [3 h: V, }! L我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
9 ^, f% T0 i6 E- a9 X! A0 ]6 E2 F" ^+ b7 f6 B3 J' F! C) v$ ~
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
) C' s% F: k: r

) S; G7 W% @7 i' \& t( W- j) I7 V如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   , T( C* C& n+ i% @% w- L0 n1 c

& R6 [' N3 D$ I+ d) t7 U7 s" b1 E' e: J& d& @& m! p4 O5 i
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
0 t. e5 z& W! A9 d我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免
" V9 z, `3 T5 \3 J4 \  H9 E: w; }( m  [# u6 H
想睇咪自己google囉