嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
" D3 s+ \# U/ L但玩完後,件校服就要報廢了# a. z) J/ ?1 Q5 k" i

# o% h- h3 f8 X- t[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
0 U8 q9 N# S2 ]7 k7 m

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
& {! p+ R, _$ {& O! @% I- d咁未成日要買校服?
* \. m0 w$ B; R0 k* B1 P( Y家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
" i9 a+ x9 c( D) g- e點解要報廢?
; M! _, x/ K0 [  T8 V+ Z' @因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   
2 O( c# f  R0 N" w* u& O有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
" g$ _- l% g% ^# o  G# J當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 ' S* v; M9 B2 [5 k3 S3 t8 L
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩3 j4 j/ q. y+ A9 U: x
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
! m( P7 U9 Q$ \8 |# W" z5 ~" }# P5 \6 Y3 U
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
8 e# b9 Q$ S* c6 U6 R1 k我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
' }- |# z$ c7 ^! U而且還會購買,最近又買了多套
* l  s# I5 K. o& a
睇法唔同啦。
- G; ~' X) E9 s暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事0 ~7 _/ B: \, u% Q* a( I
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   
* c4 p  t. }$ U  t. b, Q- j
2 M5 R3 Q! y* P/ z( o睇法唔同啦。
% L* |# _7 K, i! X* Y暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事8 v; Z% _0 ?  z$ \& W" E& Q
而未直接當玩具/道具住
' [$ P, a8 g% |9 F5 l
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
' I" W, e/ P3 q6 Q9 U* ?條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
7 `4 y+ x2 R# s1 x: ^
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   
" z0 @! v. q0 a! n* X$ l包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!; k$ a  C/ p" d4 m+ V
但玩完後,件校服就要報廢了
  ]3 H' z. _! l6 b# [1 F3 J
( y& T, H6 O$ y8 ^
你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
9 |5 {5 }9 e# g  n) y3 l' @2 O9 x: Y% M  v3 ?

2 I" f# A: U: p- F你每次玩完啲校裙都會掉咗?
, b% C4 v% n$ l不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動  X) S2 f$ o; N+ g8 Z5 [9 h
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   7 y6 U$ l. a# j" M3 n

; Y7 ?+ q1 R  f" G/ n6 O不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
( L: y- q0 [9 G2 j) K' [喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
: k- K; a  o- R, ^) E+ t0 g
+ f  _( Z" R, n: q& Z2 }6 [好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
& v3 \- A1 L$ f+ `2 C- c8 ?$ k% \' x& W( W$ a

( Z$ ?( f3 J# Q$ J6 H好似太浪費
* ~+ @+ i) M- C) q看看自己點諗囉* R0 w! i' A+ e2 n& l/ B/ x
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它- E9 d, i# b3 u! G/ s5 ?7 {" N# C
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡