嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!4 I, S4 z9 j7 ~  C" n( c6 T
但玩完後,件校服就要報廢了( Q$ l. c8 }0 C6 B  M' C) c) U4 v
% q* B9 _/ ?( l) l. }; T
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!5 F9 X' ~5 X4 r# t& T5 _

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
6 ]) J9 v- `: n( W* ]' J, t' x4 @咁未成日要買校服?
% o$ `, G4 J( H8 {# ^" j
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
& P" l" d$ U/ q; |& X6 K點解要報廢?
$ e1 f* d3 M. }5 ?' H1 ?' ^因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   , B# O! F2 \5 P- ]8 m! q% B: B& o
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
* g# M7 v- ]+ r% {; S4 l
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 % Q, a* p$ _) f4 z! d, t
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩/ i5 e; [- S! G# J* [+ y8 ^
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
: L- X; K2 j1 I2 r- y+ _6 x1 l4 z4 u
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
7 ~/ ]/ Q5 G: N7 ~我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩- W+ v! r! y8 R# [$ m
而且還會購買,最近又買了多套
$ |2 w% Q; p+ {5 W& H; {( @睇法唔同啦。# ~. ]/ ]7 d( P' e4 R- T/ q
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
$ [1 Z8 m8 P) d8 e6 `6 q而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   
0 j' O* P8 I% Y6 ?9 ?8 L& o* ~# p4 l) L
睇法唔同啦。
. I% k  r# f: _暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
: b0 Z1 `  P* a8 j  ^而未直接當玩具/道具住
( X0 F: M5 A) S. t
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
8 F  k) ^$ B% s條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
- E! S( U( \- Z- p
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   9 h% g. v. R4 v5 [
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!+ X) k, U4 o5 C
但玩完後,件校服就要報廢了
: G) X( j+ `) ]8 b7 I+ ^

1 p0 U, M6 n+ F7 M你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   7 n$ _, E) n( \6 s' |5 K+ ]8 @

9 g* y3 {- G( o) l5 l* L+ P1 q( p, {" G+ s
你每次玩完啲校裙都會掉咗?
$ j3 Z$ }2 t& G& V9 Q5 J* @6 B- X* @
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動) `0 t8 f0 Y" }% D5 ~; s
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
/ w: e% B$ g: x; x( k0 }1 F/ m# c& I1 k' t7 q$ c
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動" p1 \; M4 g9 x2 \( j5 ^
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
; d, n4 e1 A! i4 T; r
; H" h5 \& I8 E8 h; M" Q好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
% I5 D5 M- Z) O/ K4 ^/ n
' W6 E$ H1 \/ J' \, o' O2 _7 P
9 F: ~) {9 {, N6 ~0 R5 o2 q好似太浪費
; {4 G! }! W0 X6 {  h看看自己點諗囉
1 Y% d4 T2 a0 ~) i- J由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它) E6 {) j/ A  l) f" M* a7 R
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡