嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
0 L# u* c8 X  L但玩完後,件校服就要報廢了
: B9 C1 }8 R4 Q
" m; i9 X5 d$ J1 k& w' p" o5 H[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
: J0 K$ Y# ~4 ]' g' I, G, c. g: v! N

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
( I! F7 t) q" u$ i- ~咁未成日要買校服?
: A, I& g0 n7 r9 z. `
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
% f  E1 c0 {. g點解要報廢?
, J3 E2 C8 y% B) `! v3 C8 U! a6 Q因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   
! W: }1 P8 r  @$ g# Z有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
( |( x  i4 M4 W/ e- \6 B3 j9 w+ E; }
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
" z% S  u$ y; W( L- ]我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩7 I0 I0 ]% I9 g. _5 d* q
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
3 J" ~1 o2 |2 W7 b1 T
# ?% ?! l! W, d7 e" @6 W9 P1 I當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 + B0 g. \$ ~  o1 {- V' g
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
% k5 K" [$ k* @- Z/ o' y* l+ z而且還會購買,最近又買了多套
3 M1 ]8 ?7 Y5 [$ U睇法唔同啦。
1 i" q5 y5 a$ ^' |暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事' f" t0 k2 Q2 {" N" ~% t9 @
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   ! I9 Z& d5 {4 {8 N) o
7 |7 t/ Z; B) F/ M) X
睇法唔同啦。
0 ~4 x' c  N/ Y9 l暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
: L5 p8 n+ t  W7 t/ A而未直接當玩具/道具住
' C( v+ `, }) [/ Y& k各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   8 O  @  ]9 f3 x  G6 c9 ?. O3 K
條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
5 i/ T- \+ e& k5 ~! O是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   / C1 l# Y4 m2 m* [( Q+ S1 Q5 T
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!0 W7 d( n) t# x/ }; Q
但玩完後,件校服就要報廢了
7 S) ]# h* {, s6 N4 Z0 y
3 n. V7 Y; s6 N0 R5 ?( j你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   $ ]9 s+ Q+ k8 F6 R5 n
) U4 m  G& y3 F& l$ r- e

1 @3 J- V5 S5 @你每次玩完啲校裙都會掉咗?
4 d  ~* b1 c% K3 o! t
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
, L9 A% M2 d" l# a" @5 N* r喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
" g% z) {7 s  E; @( u
2 Y" V8 v9 _; K( ]% X) p不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動, g0 v6 j9 K: s" M/ E
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
( }- C5 T' d2 o  E7 V: w# {

( l+ a. @1 j' j' I6 X* Y好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   & O. }  z2 `% t! ?9 Q2 |# V

% [- r' u+ ~0 J1 v5 x5 s3 z( `7 f" T) S4 N& O
好似太浪費
: r" S* p3 Q' J2 t  W+ W* J2 C
看看自己點諗囉; K$ ^; w5 P# N
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
& p3 x3 \$ J1 q2 D: h. f但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡