嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
% F- ~* {# e* ~# [5 ~% s但玩完後,件校服就要報廢了% [2 H, b+ d8 b9 d4 d
: p" ^$ w0 Y& C/ y6 l
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!4 @) [' g9 a; R! y: E$ [# h

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
1 y1 r) r; v( e5 M! T咁未成日要買校服?
5 u( n# x# x. W8 d9 q. `1 a; _
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   - g1 v% K) q% ^3 V" i2 O& U5 c
點解要報廢?
) B& D* {: V2 k$ q' G
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   9 z, o/ N) H) F9 ]
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
9 p! b' {) @) ]# i2 X8 x. u& q當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 # H1 |' M. x9 l# \- z
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
2 n' S7 w5 J3 j; V5 X, b而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   6 S# h; ?6 f' h& @0 r, Y
; Z/ g% M! O3 Y/ _+ t: e7 m4 a* {6 w
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 4 a! S6 a  n& p9 l7 `  V+ X9 Y
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
- t/ b4 R9 W* Z而且還會購買,最近又買了多套
  G1 ~* ?' s+ ^' g7 w; H% z  ~. N
睇法唔同啦。
) m4 n9 R4 U3 W& \' c! l暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事& N( W( l, Q1 f) ^+ B9 a! h1 v1 q3 U# Z
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   3 _# p6 Q4 d/ z' ~
/ J" ^) r7 p9 V! N) y1 [- u3 L
睇法唔同啦。
% J- \7 U2 t' f  N% f暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
' c, [' i' V) b5 l而未直接當玩具/道具住
7 m5 U$ m- @/ E( C$ v' j各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   + {* h  j/ V+ V0 \3 @  R
條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
( @7 u8 J) k) j% l6 e% q# }是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   8 P# B* c. J  l$ X4 q* I
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!" }+ Y! b( Q* @0 J) d
但玩完後,件校服就要報廢了
3 V5 {# [1 p! z

" Y1 J9 g1 `8 U. G( t/ A9 G你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   ; Y. g7 s& L* N" F0 H* }
1 R2 r$ J& X, i, U: d
& ^) M7 @  T+ n7 [
你每次玩完啲校裙都會掉咗?
" M9 B' f" g4 [* Q不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
9 Q0 P" @  c# ~7 u; ?, i喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
$ a, m6 I0 s& h$ O& l0 Y2 }8 \* ], P
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
* U9 C! p! B* j! E+ o喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
) b5 t+ @, B, [! p
9 D* r' ?) {+ Y4 s好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   ' L+ r, n0 }# [" c2 W8 L6 c4 c

7 {3 Z* U8 T( K6 O  A5 o2 b4 p4 W+ i' Y4 j- d5 o: C
好似太浪費
( C. d8 M# \+ E% _, G
看看自己點諗囉& i" k% k0 X" i1 J6 a
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
. m/ S6 f' A# y& W7 n, c2 ^4 D, Y8 Q但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡