嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

見習版主Janet死咗去邊?

見習版主Janet死咗去邊?

$ m$ s- m# B, v3 t1 ]平時咁得閒走去扣分,話人呃post. S9 [7 D1 u+ D
呢d就當睇唔到??; k9 A* f; C" B

1 p+ o1 N6 }' d[ 本帖最後由 kinkikeith 於 2023-4-29 07:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事
  n2 N/ `. A, M" M' R$ m' @我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理

引用:
原帖由 allkca 於 2022-10-23 21:22 發表   
# l; I0 j1 x5 C9 V呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事0 F# G$ v% G7 v4 u2 K7 S' E
我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理
1 B# a1 H- D1 z. i% }6 V4 r

& z$ z7 p- b3 z; C- {你咁講,小心方丈小氣,又扣9你分

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2022-10-23 09:15 發表   & j# D" y  A; w) `& u

9 u' I( l6 F! y' [平時咁得閒走去扣分,話人呃post3 P  m) j4 N* U2 t0 t: u
呢d就當睇唔到??
2 M! t. C/ s" `: `% a4 y
1 e6 M7 c- R, ?5 i- d7 [) }" k你檢討下自己先la" [2 c" t* S+ c% _
e度系俾人交流cd野, 5系俾你響度廣約砲ga傻仔