嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

初次購買t-back M巾

初次購買t-back M巾

第一次買嚟用
3 `! F$ z6 K" d3 P6 `可以喺著t-back時墊住後面個窿
( Q$ y6 h% _& i大家有冇買過黎用?' ]6 `& P# F- ^" t: M
4 C" p, {2 e. Q- K  I! H
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解要墊住個窿呢?

好想看看M巾的形狀

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:19 發表   ( Q2 n- V) s1 g, V+ G* U- f+ g
好想看看M巾的形狀
% v" `/ ?& a; j, U. q
4 d- E+ r, l. s# m+ Z8 q1 J5 n
嘻嘻 我有影到使用中的狀態; f/ Z1 u4 j4 O1 s6 Q" f  S: u( M2 T4 n
但係唔知呢度比唔比post喎

回復 4# secretudl 的帖子

可以一試,唔會跌出嚟嗎?

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-1 22:27 發表   , l" L& b& e. R9 B  O

% l0 R. a2 V! z1 x$ o% c3 S嘻嘻 我有影到使用中的狀態1 W& e5 {# |% h8 l4 Z9 x1 {3 p7 W
但係唔知呢度比唔比post喎
5 c# h! K7 s! U. H, g

/ p* ~3 Y, @. l7 Q$ @5 [# }如果只係M巾就一定冇問題!

買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:42 發表   
0 F+ }! t' T* y. ]- B. Q3 {
( o- L1 \; `; J0 e0 v$ n2 M1 s2 d2 R3 C# @, l
如果只係M巾就一定冇問題!
2 ~/ G, H9 j: m* o3 x$ [7 z- D" u+ \( f4 C& ?  X$ y2 S7 z( C
唔係啦,係著住咗嚟影墊住

好想看看。

條裙好靚呀

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-2 14:06 發表   
7 k- P# @; @, v5 l4 p) G$ n+ h% Z7 [1 y8 d3 [# d
0 h& o8 M/ D. g
唔係啦,係著住咗嚟影墊住
+ {, w! X! p. v8 \2 R
! E' Z& U! Z7 B9 y% {
墊住即係遮掩晒啦,應該得。

引用:
原帖由 西菲莉亞 於 2023-2-2 00:16 發表   
+ a% _$ v! a* h. m* ]' J買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服
; F$ {  O4 [5 G4 h/ s' k
% F7 V9 A( m7 V! K從來都唔覺著t-back會唔舒服

兩者不相融

現在這種還買的到喔???

邊度有得賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-2-4 15:09 發表   3 z3 p+ N; B7 a7 D" T
邊度有得賣?
; K3 y5 E% z; v" [# E! m" L8 s3 I( t/ u* A: F! |0 A
hktvmall