嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

初次購買t-back M巾

初次購買t-back M巾

第一次買嚟用
3 q% @$ ?1 [6 r7 w8 O9 j8 i可以喺著t-back時墊住後面個窿
$ f- J9 I% N! h% e! i大家有冇買過黎用?2 \) I) U! m, H6 t8 `
( k5 X/ u; T- {8 Z0 _& c
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解要墊住個窿呢?

好想看看M巾的形狀

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:19 發表   
( `3 D: c! ?! y: [3 C7 ~好想看看M巾的形狀
* y1 T4 g, J' D& b6 L) u
9 y  K* z4 ]/ Y/ N" m
嘻嘻 我有影到使用中的狀態
6 n/ w0 {0 _; F  Q% D9 q  }+ w4 ~5 t5 m但係唔知呢度比唔比post喎

回復 4# secretudl 的帖子

可以一試,唔會跌出嚟嗎?

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-1 22:27 發表   
) f  L' `' n' o3 R; E
" B5 J! R7 c0 u$ k: O/ E+ v嘻嘻 我有影到使用中的狀態
$ F7 z7 i, r1 n1 b2 E5 f+ t/ \但係唔知呢度比唔比post喎
% F% `+ ^  h  _" U9 L

# R' ?" _. D: N0 e' @如果只係M巾就一定冇問題!

買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:42 發表   
& E; P! U8 A% L6 b& {9 x5 r8 _$ B- ]# k9 P( m: L+ M; c
# R1 q" e4 Z2 p7 j6 b' p6 v) }
如果只係M巾就一定冇問題!
) N4 F+ g4 J7 `! G- Q: K2 r
7 m9 ^+ s& h$ i9 @
唔係啦,係著住咗嚟影墊住

好想看看。

條裙好靚呀

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-2 14:06 發表   6 G' @0 |+ M. D
5 D, r  m! D% |! X) l! V0 d5 k

+ J$ n% [  Z' a唔係啦,係著住咗嚟影墊住
/ @# C" V) I$ {( t$ p4 |' X
) c+ l* o# @% e! E% Z4 e! {7 O
墊住即係遮掩晒啦,應該得。

引用:
原帖由 西菲莉亞 於 2023-2-2 00:16 發表   + k: Y5 B5 z4 g( j. C: W& B" e
買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服
* u6 d2 \4 H/ z1 {7 l

]; |( D0 [, i+ V$ v' Z從來都唔覺著t-back會唔舒服

兩者不相融

現在這種還買的到喔???

邊度有得賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-2-4 15:09 發表   
' ?4 S) |% H  h邊度有得賣?
6 ?' e! e* d* j% R0 I+ `: U
$ s# f/ k- W% P' \
hktvmall