嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   0 Q. p: Y" @: l
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
9 ?# {6 X9 z3 G. ?! A
我穿不下5 `- {+ G* l* j9 j. V5 S" w
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   4 ?* ]" V1 i! ?
好正, 一千都值
" z. Y/ Z0 h5 E
一般啦
; |+ ]/ _; |% C6 k8 ^5 e
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   / v) a& G3 q/ l( e, e# T
華歌爾買三件錢包很重傷吧
$ p- ~! x  a2 @9 s
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
4 a" o+ v! e  ~# g, s9 V/ ?& f& _: `* s! v' H) \; T
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
1 t/ z0 O1 H3 T

6 m: p2 M1 R- B9 [  |- \; r! w佢唔知你地係夫妻
- x; m3 r" u' i8 w% s9 |* O% R其實佢係為你好& b/ P! {' b, y) M. S& ?& [; s
加長扣會減少個扣的拉力, I7 M7 K3 T- A3 {/ l& b  r
男生比較容易單手替女生解扣
! w, i2 Z: q% |/ |* u9 x

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   3 [  d0 R; @6 G+ u9 q

, E' W/ ?+ |: f1 l* V8 w  O
/ E) s; ]/ J* x" F5 a4 d5 c, a% H佢唔知你地係夫妻4 Y$ W( r6 F- `6 G! Z1 I9 k2 M
其實佢係為你好% s1 L, }. y; U1 q( H' E# v; g
加長扣會減少個扣的拉力: N+ i* a. g/ K( y
男生比較容易單手替女生解扣
1 Z# u' v9 f9 P3 E  P
, ]; Y4 E! ?" i3 n: {0 {% w
又係喎
7 d6 F9 P* }( @加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

5 A+ C+ ?5 G  R0 g+ x2 o2 A% M' w/ V% k

7 E) \! K0 f$ d6 x# f7 [/ i+ |& b4 U- j6 |% R

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
8 z1 j+ E8 @6 z9 Z, ]1 G# j3 O2 R老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
" N  U1 O# X) \: L1 B: g3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系" f# Y1 I3 T$ h! i  R3 c7 G
老婆知你有份著?
' o: X; m2 M* O+ ?! s: h
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
/ E8 p" T( u2 m% N+ v9 Z我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
5 Z5 f' ^  O3 J/ E不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   4 P% d/ O- d/ {/ s
我都成日買wacoal俾老婆3 N/ f1 N6 \  |& k* T5 c
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
: l) F- T/ O6 \4 r( m: d/ J係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
0 a3 Z3 z0 Y  @/ ~# R
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   2 A8 I/ K6 z5 S
wacoal 係舒服D
# ?8 i1 `( k0 O$ ]( q, C
應該不錯
' y. o* X9 }- {7 t6 M
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   ; M# R6 J: F, x
唔起眼,但都好睇
; r5 t: }/ Y3 B3 ]* l# ^4 R
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
  H4 U) I" N# [4 n1 R' h( k我都成日買wacoal俾老婆
/ O/ X; S0 |7 F$ ~不過佢近年啲款麻麻,買少咗
# u; H) \: A- X/ j. H
" B& S0 o) _9 A( d9 R+ ~% p( |6 d
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上