嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
3 H! `) X1 Z' d) W4 i' |" ] 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
+ D9 U8 [" E% w) o/ n4 r" [( N, z
我穿不下: k1 p/ P+ |- H1 Z2 l
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
% M8 y! ?% J* i; H; Q% v% |* }好正, 一千都值
7 I; R3 J6 O! l: w8 P+ M
一般啦
3 \% [# q2 ^$ K5 w2 P, [
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
% T6 U/ u% y  m9 a/ t  t華歌爾買三件錢包很重傷吧
, Q- s1 g5 @# O6 v; W/ B一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
: e6 }  @; \. l7 }3 ~/ I8 k& r% t
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
5 x! e4 E) U. V- |% @, s4 F3 Q
7 {/ Q- o' Q" T6 b
佢唔知你地係夫妻
& S5 u9 d  c% ]: ~% T; j0 ^其實佢係為你好
- m& g1 l4 @# }加長扣會減少個扣的拉力
8 C( T, i, j( j2 V  b! K男生比較容易單手替女生解扣
" u5 E) [0 o& E+ S  t# F

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
: a3 c* H3 I: h) k% [' d
  {0 f- W: Y) E7 f6 U: T; L3 W% b+ E2 ^3 B& B+ A# {
佢唔知你地係夫妻
* f! x3 T% [  w1 m6 I其實佢係為你好- n4 s: k6 O" b1 d8 k9 }9 {
加長扣會減少個扣的拉力! |' X" G) ]0 w, E
男生比較容易單手替女生解扣 6 B% j7 s, X  b% K% x
" _! J9 [9 X  m$ ?" P
又係喎
% C3 c* n8 P) D% u加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

* B3 P$ o, W2 b( C
' D+ |1 S9 u- p" B( ^
* h$ e- |0 B3 K$ `' u& q' z  U* f# x1 y$ L. t

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系( _' d' L- G$ F/ X8 s5 R) ]
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   % \4 F9 y  E( B
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系0 a- t" O; I, W/ g4 p/ L
老婆知你有份著?
+ d( Q  y* B9 b
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!; w4 I3 ^6 H6 b' F  ~# C
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆9 E2 c9 i' H& g
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   4 k6 l- u0 D3 d! V# g; S4 c9 [
我都成日買wacoal俾老婆
' ?' Z( b5 a! a7 h不過佢近年啲款麻麻,買少咗
, x: Q+ w6 |  u8 _) k
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
' {" ]% ^2 f& C7 j6 h
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
7 o9 w/ g. ^# W# a8 W5 f" p- Uwacoal 係舒服D
' E' y* G- W; A6 @7 H應該不錯
% t! t7 b. O* D+ L5 c" N( m/ P, J
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   ' b% n% ?) s5 Y: O" Y; V' _1 {+ @# J
唔起眼,但都好睇
7 j2 q% N: }& D- `' x% j
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
" Y0 g( u0 v! U6 l8 ^我都成日買wacoal俾老婆; [5 V. e2 Q% w$ l1 ?
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
" o* S. |- a+ ]$ {( U, p

. ^; i/ ~5 S* J6 k7 {WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上