嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   8 _. j8 t5 Z, N
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
8 B/ Z3 y* r& s: I
我穿不下! X: o% N8 O, \/ P1 g1 y
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
" @, o% d  L# c# n) K7 z7 r9 `, N好正, 一千都值
- H8 n* _( @6 w1 w. q4 e$ B一般啦5 e1 V. i8 u8 J* V& z8 Q
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   ) [% Y6 b6 y+ y2 K1 f7 [
華歌爾買三件錢包很重傷吧
0 c+ ?4 t! B6 S" B+ @一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   2 i' c0 B1 g8 ?+ s& q. Q

1 `4 p5 u8 y# S6 Z2 [0 c, F/ u女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
5 c/ X' s+ ^# S6 V; H2 G
3 g# S1 Y" w3 j5 K8 r, h$ A2 \佢唔知你地係夫妻
' B  C" b, j# }0 \4 x3 _* e8 q其實佢係為你好' S1 G# m# u9 i. N- k
加長扣會減少個扣的拉力' A9 I8 C( |1 u/ J; F+ |( S
男生比較容易單手替女生解扣
' L9 U7 Z1 U/ }" z) q/ |* N

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
4 W" b9 f' a7 o  `& ]( Y; F
6 ?0 R" x9 d, V# P3 I1 ~( M( O3 \4 V, n: z6 W
佢唔知你地係夫妻
: d/ Q3 b6 n) h4 G( _" o其實佢係為你好6 @3 @( u  T& {1 [: r6 p
加長扣會減少個扣的拉力! s* y! p) F* }! k/ I
男生比較容易單手替女生解扣
4 a/ v/ ~$ U! H
; L5 l  D, g9 p+ K1 S# W
又係喎
4 W9 L7 N3 v8 R1 l加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
7 V' ^; w8 ~$ P2 ]
8 e5 u) k) w0 s& T+ q

6 y7 V- P5 ]" i* i) V1 X# \) D" L+ }0 }

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
* r# @! o# F% o. t/ \9 C1 ~* C* r老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
5 P5 a3 U; y9 F7 c: ~0 J3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系/ d! P! q2 w9 z5 C& I
老婆知你有份著?
1 b$ ]) e* H4 Z  z* K/ e三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!: D. }4 Y$ B- x0 E( B
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
& a$ e. k$ {& s5 r- }% ], w不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
4 K- K9 u8 V% ^3 ]& g我都成日買wacoal俾老婆
, B9 M9 \) ^2 v不過佢近年啲款麻麻,買少咗
* P  F$ Z0 O' I* S1 u! L- {
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。9 f9 L; B" x; P3 B4 \+ j
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   ; I2 d% x7 z9 d$ H# o
wacoal 係舒服D
: ]  s0 I' T- l  y, b) a/ Q" z/ P
應該不錯2 f7 w: A, [# U9 e0 O( M( n
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   
8 D  e3 R" d7 Z, q9 J5 [* y唔起眼,但都好睇
+ f" Y4 M8 D( s3 [7 G2 J, Y
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   ' p, \6 z6 |1 W/ Z% Z6 h( P* R
我都成日買wacoal俾老婆
! R! f2 Y* F( U# F不過佢近年啲款麻麻,買少咗
$ D) y  }: p* {2 ?* l9 k  Z4 {3 N' l2 x' {0 V
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上