嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   7 \# o% F% w. H& ~
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
1 `. S$ ?: q( w) a7 W/ l" C
我穿不下
* w2 i& g. d0 t) D2 W0 q! A9 K
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   : \8 f! X* Z4 [2 {* R  F) _
好正, 一千都值
% l2 ~- L$ K) g7 m( W: ~1 t) f3 [/ E
一般啦
5 j; y+ ?7 V4 {1 N8 i2 t
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
8 c5 S" d5 G1 F0 I0 v: Y; M+ Z9 c華歌爾買三件錢包很重傷吧
7 P1 I2 k$ y4 t; a$ q7 Y. o一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   ; [- j! v- v$ A3 @/ h( a% E
/ D8 Z( H3 ~9 j
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
. B2 ?$ u. r" _9 B' I( Q" g7 V" T5 |3 E
佢唔知你地係夫妻1 ]- w6 G; e$ a3 `2 I
其實佢係為你好) `% O) g6 {3 o  ~. @; Y. Q, ~
加長扣會減少個扣的拉力
9 A( R3 w3 F2 R2 E: a' I# K男生比較容易單手替女生解扣
5 |  G6 F3 n6 `7 z; c' Q

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   - h2 d; Z+ s: s5 R& Z

$ n% r& F/ l% d& N) m& ~
& _) x+ j# m/ a. A. g# N7 m佢唔知你地係夫妻
& F" x# D/ r: P$ E3 j其實佢係為你好. ?2 [$ c" D. v  ?" J
加長扣會減少個扣的拉力* J# i. q) Q# x2 i' {1 f
男生比較容易單手替女生解扣 - D6 e, F3 x- `) }
2 z) |) Z8 {) u. B# \. W9 E+ S5 A
又係喎
* _+ `2 S9 r9 P1 ~加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

( a& |/ |$ x+ T" h: q8 e7 b5 B6 H* C- ?$ z8 ]

/ P2 W  `2 R$ N1 `, \' l9 s" H6 ^5 r; m" y7 i7 h1 K7 Z. V" ~

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系; e' n! K- H8 V6 b1 s& K
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   6 G1 q* t6 \0 \1 L6 \0 [/ z5 V7 b6 E
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
! J9 R& r. l- H! ]: f1 g* t1 J' c老婆知你有份著?
! j3 P9 s, y+ q- w! ?+ g& p三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
% T9 W4 v$ P! \  C# d! `我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
" d+ n  y) R- ~- Z7 l不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
$ W; q$ e/ ]: p: Q6 }3 E我都成日買wacoal俾老婆% J, T% l" p2 A7 ]* N9 r, d+ N, e
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
0 i! a, m, B6 x8 p) ]! }4 Y2 Z係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。8 c: I9 Q; K$ c0 G: }5 Q) m
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   ) B% t$ y, A2 A$ w5 }
wacoal 係舒服D
; S' A3 t0 k# v% V* X應該不錯
6 f4 C; V- H5 W/ u+ Q
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   
# u# c7 F4 E, k8 L  {: u- L唔起眼,但都好睇
4 R% a  O$ ~% A9 E
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   8 }3 s0 b& S; D2 }
我都成日買wacoal俾老婆4 [, x8 ]8 Y* h/ d3 b
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
9 |: v7 g, ~+ j" y
6 H' P4 S( m, o- i' \4 f- _WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上