嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
- T2 r/ D$ n0 R0 |4 F9 s/ P/ \ 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
+ {9 @  O$ B0 u& [, v
我穿不下% m! V/ E! k1 t1 V
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   & y# O( d" B4 x( M2 l
好正, 一千都值
, ~( z$ O% h4 C- _一般啦
7 H6 P( A: h4 _0 n
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   4 P3 R) t+ e4 k5 t9 ~6 o
華歌爾買三件錢包很重傷吧
& E2 O) [5 u8 ?
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   9 f7 a/ Y" G& k; [
) {, H  r2 I3 b, x/ H3 J/ X
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
5 G$ y/ R( I# m( P* ^, ^: b

3 D, Y) G2 ~7 B" s2 h佢唔知你地係夫妻
/ n; _) u+ ?3 s" Z7 [其實佢係為你好
. G* j  }0 o$ F2 T  K) p  T7 s加長扣會減少個扣的拉力3 [7 p4 }* ^) k+ `0 E0 N; E
男生比較容易單手替女生解扣
! {  s* G8 b% g; f: i4 r- I, t

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
4 f9 ^) x9 R% H- R" u* Q( x
  H) x0 o: S6 r& r" f
, U. D1 q* I8 }3 H4 F+ n佢唔知你地係夫妻7 ]5 X0 G7 a  q% E( _+ |
其實佢係為你好* h8 X; z: F  n1 ~2 M
加長扣會減少個扣的拉力
! ?0 d( M3 Z, K$ p- [男生比較容易單手替女生解扣 % g. Z$ I) L' d0 S  Y7 D$ N* t3 O
& s: `1 k$ X/ `# d9 @$ O/ }8 Z9 Q5 d又係喎
0 Q. r. M1 U  y' |5 k. T1 S% H" U1 b加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
# N  `" }/ ]7 j' J

B4 I9 {6 X; M; Z! j" Z, n: y* X* y! C1 T/ Q

( X. X: k# J' d7 }1 p5 _: V[ 本帖最後由 samou 於 2023-2-15 11:47 編輯 ]

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
" R$ ^2 Q1 R; W) b) {5 K7 n老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
) m0 h4 c' o: P+ F8 W8 x3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系* K. R& v; o! s8 k3 C' Z
老婆知你有份著?
# i) `# q) p0 p# }/ m$ {三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
9 F  ]# b( J0 K6 w9 q我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆7 @) K0 y% z% r
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   ' [) `5 _. T9 f( ^! S& ^, l# P
我都成日買wacoal俾老婆& z6 C; f4 W/ T4 U4 Q/ _, P( b: d2 |
. K( y, o7 U# K: N* z1 D& @係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
0 J, p  t) G* f2 S- C& ]; H
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
) T. T5 j' i/ J$ _wacoal 係舒服D
0 _, y. J1 x1 U6 Q* w應該不錯
& T; D, O! b% P$ `* a1 c5 J& J% C/ K
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   ) p/ N# B& p$ `5 e$ C* l3 o
唔起眼,但都好睇
, l* I6 B% ~4 ^老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
0 ^# a* Z" |! ~$ A我都成日買wacoal俾老婆1 Y1 A1 S- ~, v* v: n  H
" E1 R8 p) Y0 R3 D
, E) I, P( u# p% L0 ]3 }/ g0 `$ _
WACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上