嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
$ ^0 v4 G3 D3 i9 \ 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
3 Y' Z1 D) n. v8 F2 |
我穿不下1 l) a2 d3 Z/ n9 a2 D, R
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
, ~6 c6 e% c( k0 U5 R+ @& j, n好正, 一千都值
/ r7 B: J7 p8 p. Y$ D  q3 {
一般啦; d* ?+ p1 @( h; c7 i- s+ F) ^9 O/ C* C
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   . w/ v5 q6 h( \+ l/ G% h2 |
華歌爾買三件錢包很重傷吧
: o) z, r+ k) j) T# m' t, a
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   . m! I5 p  E% V4 n. V
; A* i) d; |$ @" y/ P
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
, c5 ^6 _. M, A% P3 Q: d3 U* `5 ?! `% b" G
佢唔知你地係夫妻8 a" l( b1 R' u* r
其實佢係為你好
+ Y* R1 C. c4 ]加長扣會減少個扣的拉力1 Z" i9 v: L- M/ V, d5 x+ e
男生比較容易單手替女生解扣 4 I8 A: ^2 [; Z; U( c0 O. t) M& c4 H

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
: A; l& E' J! B2 I7 X+ M( n) t2 R0 C  A0 `
" `$ q7 }1 J: n9 `1 d) f8 Y7 ?
佢唔知你地係夫妻
5 g( ?+ ~* Y% h7 j0 B8 {其實佢係為你好
. M8 e4 W, w  S加長扣會減少個扣的拉力, K( v! g9 U7 }8 o/ z1 R
男生比較容易單手替女生解扣 3 [& h2 [5 i0 q" ]8 U! X: M
! W8 P2 g) \0 j3 }
又係喎5 Q5 v) s1 P2 o8 _7 i7 x
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

0 |( n  G2 p& T# b, q  N
% y7 Q2 _* f" T5 }* G+ i- T& Z' P
6 O1 `8 \! Z2 Z& r  m& g  M" B! @  M, x1 S( X. X

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系; x5 O9 r3 v$ A, j$ h
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   , M: A9 @- ?/ K
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
$ k2 W6 T5 ?+ k9 n" G5 }老婆知你有份著?
) e) L* U. f9 L& N- {三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
' f. \8 M' U/ ]! J  U. V我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
' e! l, B4 _1 `) \4 K7 L9 v6 J0 L$ D不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
, D) R/ G+ F) T2 z9 N. i' m/ Y; v我都成日買wacoal俾老婆/ L4 p' E# e5 Y; V7 t6 M
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
0 i0 i* g. t/ q3 h1 b係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。- ]* Z# F7 i/ p# {1 O! ?& \
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   ! a/ n) g+ b/ @. E2 L* s1 l
wacoal 係舒服D
' k( O! r4 g: ]( V, J# R+ z6 p4 a
應該不錯: Z5 g. i/ }, R+ x; ~' v0 n
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   ; z0 _2 D2 i. u. z' ?
唔起眼,但都好睇
1 G7 E5 F" k1 j3 Z2 M老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   6 Z; N3 n4 V( b9 v
我都成日買wacoal俾老婆3 N( W, y6 C( [7 Z
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
+ y6 Q: M% a( m' H0 X) }

; s+ j3 W( |5 d7 Q2 d$ eWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上