嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。9 w/ |- L, x+ {9 U* N* [& T5 `

& X+ q. @' n9 z" s- e" p不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
( V; b/ X' G& \- I$ S' G7 g6 z& f$ K- x2 }+ t
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   
( d7 L  f  N5 H1 `. H( J被人發現的感覺是開心的?
% y( |  {3 c. O7 n' `. A

/ D: K$ h" U) m7 Y1 e當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。& ]1 \1 X: P/ t3 W5 u! ]
7 _6 u. ^: b. h/ r9 ~2 G1 \
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
0 g2 ^" x: h7 p5 z& x1 S# m0 @- R2 c0 e7 @
3 g5 \& g6 d- b5 S) v7 j  O( F
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
9 v6 S1 N( D3 c* q: ?' |$ H5 _' M' J) B$ {: `1 M$ U
PS 當時係著8D的薄肉絲
) C9 }) e# D$ A6 p0 e7 W# A
$ V" X) q8 a. T5 I+ Y0 K會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,8 z7 [- Y0 n2 A. |! B% V
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   8 a. K3 c1 Z$ [4 u/ D6 Q! H% j

6 Z) Z  D/ ~, M
2 B, g4 X+ }7 [0 m! P/ q會不會穿上女裝內褲
( f# I7 X* S+ |2 R" w+ J  a
' v* B, J6 Z* f) x/ n
我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
% z' l# y3 O4 |  i. D/ |可能佢知有男裝絲襪呢樣野
- h5 T: v- `0 W4 t我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   2 s" }$ S3 P7 n0 J4 G0 \8 F
擔心都係多餘的......
7 K+ M; D; K+ Y% N
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
. O3 W- t6 }. e# b" B我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
. n! r( P5 }2 t$ W7 v" P4 q絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
- X, n$ \+ A8 q+ l, x
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
' L+ \1 @0 ]! j2 S1 G9 f) `  y
2 t$ k! E$ [9 a' F咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!" z- p. K% Q' Z5 k4 y9 V, Z1 Y
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..8 {7 v  S6 i# K- n
2 d8 ?' v9 W: y% r2 f1 w+ y
有點緊張,但沒事
# y/ _8 J: M* o: K( {
$ w+ p9 K7 }5 g姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪# h* ?/ \3 }6 N; }
7 r1 y( M, g. p/ A) r8 ]' {+ @
結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   9 A( z# `& q8 P
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
! B+ R& X/ N# F! F我全程冇出聲!
: w5 U0 \* F3 h5 I, B& a0 E
+ o1 j- x5 t% M; I& w
我都試過
! {, C4 k1 l2 S" j0 A. S都係全OL裝
% K- ]5 Z8 F% k! O$ o' |% Q短裙絲襪高跟
5 [. E# y0 A0 @( ]+ a, }) q我估佢其實想抄我牌
8 G, ]( _) k# n( s7 L' B不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   ! Y0 @, P* n( n0 n5 h2 M) M
' F/ O0 ?; \/ S; d- c; V
% J( a3 l: [/ b- Q% e
我都試過( j$ V8 L8 [7 h) A$ O% I
都係全OL裝, D( g2 a, }; `# O/ W7 |0 `
短裙絲襪高跟
  n1 o5 V. x6 A3 T- d5 G" C我估佢其實想抄我牌
2 s4 s+ m) y! x/ v4 H7 h( |不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
5 j' k0 `' C5 \/ m我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..2 M$ ]1 l9 n' ]0 s+ y
4 a9 ~: I" k- Y
有點緊張,但沒事1 p2 b* p/ w3 F+ s
2 L, f" m; r( W. O" n
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
. q% D! y. n9 f( c: \
, _1 b, [% C7 Q+ |結果測到脉搏,唔洗撕。
! }5 x5 u" F6 k4 C( S* k7 x& q
# i; `- ]+ }. |% z檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
' {% \& H7 p2 A' P5 y' d: i5 o% L6 w6 I4 w; n
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
: ?  {5 [$ |+ Y+ u2 Z: z; c; I9 f我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,0 ^+ I# ]7 J$ _1 M: c# \+ z' L
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
4 g; n  s# t% @9 i2 X7 F
$ N8 k+ N) f* f! c3 i; H會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   # d: @/ O4 w4 l
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..0 W4 p& ?1 M, J8 }# h

( B& q$ M9 G: G, V$ M有點緊張,但沒事
9 v/ O/ w$ D* t: ^$ a& C+ y
  \5 ?+ ^% h9 g- f/ ~姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪. A5 }$ Y2 n! x& ?9 F) l
, L- |- B' ^) [3 ]6 }
結果測到脉搏,唔洗撕。
" H1 ^) `+ `! ~5 H" X

P& U+ C. ?0 Y, }心電圖check心口唔check腳/ ~5 R6 L4 F  z3 d* B4 A
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   
- D' ^0 m& N9 S8 ]0 V; n" A2 d5 L
# T5 q; w1 t0 z- C) f
會不會很麻煩?
. G# e- W- E4 @* F2 {. x唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   " s/ D# w2 p, ]1 L. F% k

5 H. q  e  R* Y& {5 E+ U
( C: ?5 m! G5 }4 }3 _心電圖check心口唔check腳" E  ?+ D# `: \( [" J, S; ]
當時係咪著咗全身絲?
3 t( c6 E1 t$ @1 V6 `- i8 h( d' I1 E. C, j% i
好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。