嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。0 _( A8 A# s- H  r; k) C6 j

. m' H; U* M& r3 I2 s不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
: t/ t% G" P% K3 G7 M
/ o; s8 m/ k! D& S% l3 z( I4 K檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   $ w& a- X$ u: T7 _3 b
被人發現的感覺是開心的?
. |& x; Q. D4 B4 _' u/ o4 a
1 b* X1 X1 ~, H$ u. \$ D% O
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。" P$ B* C$ @0 [9 B, w

" E+ s+ h3 f5 N6 Y  b0 [5 PPS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
- d# C6 }# y% e" ], S3 M5 q% i% @% D+ B6 b8 s7 U
: T' [7 E  P3 o
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。! }' ?% S, N, r: X5 a

, R2 A$ i3 L- U! R$ Q8 \PS 當時係著8D的薄肉絲
) @5 ?& k! I' o; O2 F" l1 Z' n/ d$ I2 p: |9 c# M
會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,# X7 E0 |% Q  d
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
* F% C: @- y) S( H" {0 ?; _2 v6 B0 n4 f. s

* B/ Z5 l! W4 ~3 E7 G) m會不會穿上女裝內褲
5 B  a5 l) @9 B  u% F

& P0 B% r% T$ t, |3 W我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   , `+ b7 H1 a5 G2 j
可能佢知有男裝絲襪呢樣野
5 o. Y# A* z7 c1 d+ s0 x; ]) q
我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   9 Q! R- q2 W) W$ d
擔心都係多餘的......
( A0 J$ C* c& j9 V2 r
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
( L5 O* \8 _. a7 K我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
+ }% ^7 s9 g, R$ E; \絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
. \3 t" [  E# a
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
& o. ^# T1 ]& Q4 d$ u7 z( d. V2 ]- K+ Z4 [- r
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
- c& B, D+ R1 s3 d8 h8 B4 v/ d5 I4 T8 X我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..! ?& i: S# ~9 E# t* |- t" V  Q

1 \4 s" d# s8 b- `8 o# R有點緊張,但沒事% m. J9 f8 O" c2 E- J
  \' [; r% y5 {
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
5 J) g8 s# F% j. e
+ E/ D5 \$ X0 A+ l結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   . m, c- m) j1 ~5 i' Z7 Z) L8 v
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
) r1 m  Y8 k' \; F我全程冇出聲!
4 S4 i& |# D; f7 o
1 [) V7 X: r  \) [- Y# [我都試過: n7 K/ \/ M& l
都係全OL裝
; N6 S( |- M* E- u/ ^. Y. p7 N6 B短裙絲襪高跟
  y0 U7 J: m* l4 }# t我估佢其實想抄我牌: R' s) y+ }0 l# \
不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   ; h( f6 P* A6 X5 r1 F$ L0 t
3 e1 S$ _7 p) X+ a& K/ b& |7 a0 F: I

5 S2 w0 b; T2 S' C2 w+ K0 |我都試過5 D# m0 p* L& o% W2 q
都係全OL裝
2 A' M* J, }/ B短裙絲襪高跟! e' x; P: H/ B; ]* l7 `% ]2 D
我估佢其實想抄我牌0 k$ W1 E: `& T: ]# x
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   + c7 I- A4 [/ F
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..2 s/ k7 K, M9 x# @

, t8 V& Q  q' n( w有點緊張,但沒事
+ e' A! l/ }8 H4 |+ `
4 ?+ \% Z7 t. R$ k姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
* C% x$ y$ Y0 v' G* @
6 r( k1 g1 y! Q: D& e結果測到脉搏,唔洗撕。
& P# @6 [. n% g: L) S( H
8 S1 Z6 D6 O, L# k# v檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?$ `8 M7 ^! p9 {; s5 z
# H' Q& l7 J% W" _5 j
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   % T9 }7 _# k7 Q) `" n
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
% S9 ?1 |9 O- W& b2 T絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
- G, ]6 a; ^; W7 k3 Q' K$ ]* r' N6 Q, o. _! M  t
會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   ( w4 W7 P1 V; W
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..- X/ E6 J6 f* ~3 ^
& I8 u! M1 u. V' Q* |
有點緊張,但沒事
# D8 ]2 J, R7 B2 f0 z
& N, q" e  ^' R) r3 F姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
4 _8 f0 z0 K' @3 J0 }$ _4 }: W# t/ l, c+ v, i0 i' z5 q
結果測到脉搏,唔洗撕。
0 v9 ^  I2 {# ^6 a7 j& N

& Q6 z/ E4 g3 P& K  M! }心電圖check心口唔check腳" n) l5 s: [( [; G' S" U3 k
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   
. A; q; v# `7 d' m3 H. R7 c( q5 n' Q( d2 T

- ?# t0 e( ]% U% N會不會很麻煩?
5 x; l* W4 c) ]# W
唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   3 s* Z3 X  L3 e4 b6 I

* j0 B) o% ^3 s, z" g  @& @+ R7 _8 [& m9 u* @! B" j1 q( f
心電圖check心口唔check腳
9 L! e& }8 r% l* t* q  e當時係咪著咗全身絲?
' B5 v9 e! Z4 L: K* k: W' |+ X

$ `% ]1 H! V5 f5 G8 _- R0 F好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。