嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。
5 }: B) u3 G9 j; @7 a, b3 t% h) v7 j
不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。& w9 `# d% B' I9 W& c3 t6 Q
. s" E4 y: b: \$ @! h4 s3 n" r
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   + f# O1 Z: b  n% \+ U
被人發現的感覺是開心的?
' s8 o3 v( |( M) `. Z2 R3 e% ~
8 G4 B5 x7 V) H3 m/ H9 {當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
( c# F) n$ \. W& R% Q. Z$ O; t. G3 J4 \  N) }* t, |3 ~! L+ m' `
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
! i2 ?: M. f" H  o
; ^9 i" ^; ]5 m" F5 J3 C$ l# i! l# ?* i
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
/ M: Q; [8 [2 s7 k( h, N: G$ |0 X3 U4 P( K( n& T
PS 當時係著8D的薄肉絲
. N, }! }0 b7 Z9 {. L
* h* G6 @! g- W: ?會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
  d0 @, N% C6 ^6 \7 |4 J絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
/ J- y4 K% Q7 F) r/ |( _1 t3 K0 x- b( Y4 {- T
3 A6 u/ C6 [; Y  h
會不會穿上女裝內褲
0 ~( p+ b& P+ k5 e2 ~: V, e
! }% R7 N+ y- g# M3 z我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
8 S3 Q1 q( B' u) ^# w( H0 u+ G7 H可能佢知有男裝絲襪呢樣野
- T2 ^* m1 g  ?9 {# H" a我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   
5 D/ [) r2 h/ Q! s9 S$ v擔心都係多餘的......
# P/ Y1 F' l  [/ ?6 z* f. Q係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
; s5 R! j( o! g- x2 I7 g我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
. f# p) Q. d* M3 J絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
1 k1 L+ e1 b$ T1 {8 {$ r0 T
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
* }8 e4 M* O! a' n( |* d8 s" n; u2 R9 w7 g: T
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!- c8 Z1 r% S. N5 {/ `; t6 S6 e- W
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..9 h1 x2 t( n& }" [' [! `
( P; s, x, E$ \# Q( X
有點緊張,但沒事
& u% H  x. X; y2 O/ F+ h7 g
7 r: l- @  C' P% V3 m4 |$ R/ E姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪/ }$ c! a0 {& ?/ |# ~: v" E. P

% r! ~7 B& v6 Q( y結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   $ ~3 f! Q% Y2 @0 Z3 g9 Y/ s
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
2 J1 M: r$ n+ x我全程冇出聲!
# |; L: W+ ~3 P! X3 a% y- u: W, T; n$ _, L0 k+ z
我都試過- S, i* R+ `. s: i( K$ G7 s
都係全OL裝
& o# j& F4 u# s2 \短裙絲襪高跟0 U0 G7 B% c) a9 ^
我估佢其實想抄我牌" W6 o6 j2 j: V7 o( ~
不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
, V. ]$ x* H5 `( o4 y
2 S7 `4 Y) g0 g' j, }1 F& {, T5 h. z% ?% H$ p
我都試過6 j4 |5 X  g8 _7 l: |
都係全OL裝' D. X7 }. t  e0 Q5 C7 C
短裙絲襪高跟  Q! Z! L& Y; l- ]' y; ~7 z
我估佢其實想抄我牌
* b% T7 \2 c% K  L2 J不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   9 Q& P6 g: J2 G- h
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
, ?- F8 ?1 P2 M' O0 H& x7 C! P- f. K: q
有點緊張,但沒事( V3 D) ?& v! X( Q. C
5 l! Y2 E# [" G0 X
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
4 [+ e$ p) K8 J4 O5 C; P$ M
8 d5 W9 S) x% k& R結果測到脉搏,唔洗撕。
$ j& O: N, ^7 i6 Q$ I& b( h
; t8 m2 M' e5 O' ~' j' i, w
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
2 _, f, \" I$ p. g5 R( B
" c! i( V: V0 A+ k師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   % g: ?  P# g9 h6 a
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,5 D/ j- `  l& u
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
, T9 S0 A/ k( n- c* g2 G
$ z2 n3 H) O" S  z會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
# ?! q' O) w* N# n2 G4 ^3 v我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
1 z! a" p! S! G" U- X; h* V& `6 A0 c: H
有點緊張,但沒事* X- {* E( Y4 q7 G) m. Z1 H
+ U2 t* t7 B; `
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪( h' H- e0 b0 L5 v! g
, C) H. Q% k. X
結果測到脉搏,唔洗撕。
# Y8 G( G. w+ j+ W
: ]" s$ x" ?5 P6 k' B; G- ~! S0 \
心電圖check心口唔check腳, I$ [7 K$ R; N/ s- c3 \
當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   9 q) F2 N( C/ ^* ?) i% a; f) c$ y  _
) s( j/ c, p& w7 X" |1 c& W

% P# f% p' J+ o# |會不會很麻煩?
9 ?/ M9 Z, }0 Z- Z) x3 K: K. S唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   % ?# b3 O2 f3 ?8 `' ]
. p5 j0 ]0 @* S1 q& J

/ I5 Q. r6 d& T- T3 ~5 @+ E7 M9 t心電圖check心口唔check腳" c% w2 W9 y/ ^; w; `. o
當時係咪著咗全身絲?
& x, k9 p- M$ x% O& N

" E* c9 p- B! ]1 e; T8 F好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。