嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外), k+ g: h) \+ Y4 V) m0 ?
唔知女人街既灘檔會唔會有呢??5 ~/ ^; [( J+ t4 Z. |
大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有  h* x  r) c/ A0 ?3 y* ~
另外unioqo 有人話有賣過
' q" ^2 R* x8 \( D/ r
( P6 Q2 N: B5 b! l7 ^我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   % m1 Y7 s2 c2 e4 T# j: n" a
好似係一田見過有
( V8 s% A- z2 ~; v8 Q, Q5 ^; h1 M另外unioqo 有人話有賣過# l6 u0 |  z8 G! z7 I6 P

2 m( P& g$ p( t+ v$ Z: g/ J我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
8 E- b6 r* g5 Y3 U
7 X3 F  Q6 Q6 N' I: R& J: S7 r之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
7 l0 ?$ k" p  [9 ~8 l5 O不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁. S$ C) a/ r/ c4 |( Y
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   . @$ e3 L9 G* j# g+ _! G5 M
4 |# j  H' `2 x' S7 X

! R  f8 V/ y3 W: ?$ {) A8 P之前都見過幾次 yahoo 有多款出售; B6 C8 P( f  z$ w
不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁
& M3 D' M$ O9 V# X0 X次次到我想買o個陣就冇左
% @. r- w$ a' J
因為香港唔係太多人想買1 f( C# P& k. r+ K) J) t- Y
套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)
( c3 U. O$ @8 l& P8 M9 W都要>$300& D6 Q: m- f( k6 b! c7 U) I& I0 p

/ s0 E/ B  o5 Q% }我買O左3套, 都要過千9 a  D& m- v  W- z
著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)
+ u& y! T5 A3 ^7 ^, g( `不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀) Y/ W1 V* k' Z$ o' g# }
初初試既, $3XX 果D 得架啦" K& e9 m; v, ~5 B' z' C
雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦 / k9 _. x9 }! i6 h2 q/ c/ U
我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。% y4 |  }; H# \& v
但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表   " z/ q2 a" e/ b& {
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。8 o+ m" t! A0 h- s" K4 b5 P
但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
6 E0 {- N2 Z; n" g! m; ~- G其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
$ P7 a1 K! D* C9 Y7 W( x" {  }9 z+ p如果要日本制, >$1000 架+ F( T7 U7 m1 T4 U* W
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣7 b. j7 v6 A% ~4 d  {/ A3 r

. N% k% ~3 I: Q. L) R* X* J8 S3 O: u唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   * V" b/ y0 K2 n" A
都係有平有貴啦,女人街都有架
/ E. S- @9 f7 L) h我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   % Y. w. @' D) S3 Q1 J! R. s

0 N6 [. C+ ^5 M# S1 V& L# q其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
. o5 [+ C  Q6 h' n如果要日本制, >$1000 架" M' `0 X0 {2 Q# V& ~, o- }
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣9 _7 p$ e  c+ h0 @
, Y( ?3 x) g) q. \" I0 |
唔係點解日本制校服貴到
0 Y' p& u* V5 {& b所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   ; n, U. @& j; c9 N

+ z0 l) H1 g+ L3 M* \! Z; k7 @& ]所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
! f: `! ]7 [0 }% F: _日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   
5 h* O4 j# b3 o+ d) \1 o1 u- s* U& _( z' e# ?- e
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
. r% a0 C: y4 r, ~# d
如果你有睇香港J2 台
7 c1 M' Z2 A0 Z3 D$ H. r& u: o就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   
: d5 M8 k- e" P+ L& P
4 v7 Z  J7 G7 T7 T$ f: n. X如果你有睇香港J2 台8 U' `- r8 \/ |# s/ ]" @1 [
就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
, J! N1 n" E' k
依個我都知,香港亦有少部份會咁著
; B, s" ^- S6 Q- j6 o0 C# W  U1 x" b- |
但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   9 [1 A3 D' L0 j* }5 X. C3 A
0 a4 X# x0 \7 U( v
依個我都知,香港亦有少部份會咁著5 o8 }8 N- R- |- t, u

& F  {5 l, ~- A- M但JK點解= =??
2 _3 w# b! t% E, I

6 |0 p4 `& t% Y* g2 v7 L; mJK = 女子高生 (日文發音縮寫)( [" Y- L% A3 B- e- O

8 _+ q4 u) I; k: v' `8 Mhttp://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F

最近訪問的版塊