嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到日式浴衣

邊度可以買到日式浴衣

有無姊妹可以提供到日式浴衣邊度有得賣呢??(網上除外)
* H* @5 h3 f, L* h7 L+ s唔知女人街既灘檔會唔會有呢??# s* X* i- N8 U
大約幾錢有交易呢??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似係一田見過有
+ u: ?3 H: T( ~  U; r/ h另外unioqo 有人話有賣過
9 N3 C  n1 U( W+ \, R. C" R# B5 ?; M* @, |+ w& Z* O& k) p
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 20:55 發表   
$ F' E+ E0 R5 r- N好似係一田見過有! m" N( ?7 Z. s. R9 F
另外unioqo 有人話有賣過
% S* S) j+ k% I& c1 o" Z( O& I4 {: N8 ]% L& w1 f  `
我自已有三套, 不過就係yahoo買同要面交
+ u" m9 ~, U* b" m' C. |) R. Y# U( O( a7 ~( X/ N1 ^8 x
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
+ x3 @/ N' Q! R% g- z& e( K4 w不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁$ @& q: N3 |- U4 ~
次次到我想買o個陣就冇左

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-10-14 22:42 發表   , _6 O' h8 I! ^8 q0 |

s3 n; D. r% o8 ]3 M0 _7 y9 g1 l3 n4 r, H2 O' E7 [6 y" `( p+ N3 k
之前都見過幾次 yahoo 有多款出售
+ }0 X3 Q) [$ i6 y不過賣浴衣 ge 賣家次次都做唔長咁* X! t& j4 E4 J$ v, k' `1 o
次次到我想買o個陣就冇左
% R, ~* a/ _4 q6 g2 }$ K因為香港唔係太多人想買
% C: H$ X' f- }. A0 q套浴衣又唔係平喎(MIC 但FOR D人係日本買番黎)2 \! c, ]- Q2 q0 z
都要>$300* ]7 d# _- v( c- S1 ?4 l/ y% K
- U1 w% W) ~8 g* C0 d
我買O左3套, 都要過千+ d+ _/ y0 G0 {) v
著又難喎(因為我肥冇腰.... T_T)
$ i" a4 C; f( Y  O) R不過如果買和服... 就破產都似... 平平地都要3千以上架....貴過旗袍架...

CDTV 大大, YAHOO 現在有售浴衣呀% P+ C. T% b3 c; K' e/ [8 ^
初初試既, $3XX 果D 得架啦4 X/ d2 L: R6 [; F. k9 v- R
雖然就冇內襯, 同其它野...但作為浴衣同初玩者, 都OK 架啦 . L* [2 I; T  L8 U0 v( m
我都係買呢D...

如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。) l: ]  \9 L# C# `, Y  [$ ]
但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=

都係有平有貴啦,女人街都有架

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-14 22:55 發表   . O% ?2 J" }& M0 w' B: \' r
如果真係由日本轉售既,300蚊都抵既。
2 G( U* e: t% L: U- Z但假貨由大陸製就真係$#@%$^佢=.=
& F2 v: f5 U' k
其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC; F. n, e# G; P! h- Q
如果要日本制, >$1000 架6 v0 e! Y: A7 M5 ~2 C  E
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣" C" l$ E1 k4 E9 r' ?# Z0 |) y
8 y/ U2 W7 B0 ?# ]' ]& A
唔係點解日本制校服貴到

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-10-14 23:23 發表   ; n& Y# b6 n$ K; C# b
都係有平有貴啦,女人街都有架
+ J0 |7 V* G  [2 B0 Z: i- m我要日式喎= =唔係港式喎= =

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-14 23:31 發表   1 o5 ^9 G; X3 c
. i8 K+ [. A. m3 f- j, d: p
其實...真貨(如果係HK$2XX/3XXX YEN @日本) 都係MIC
1 Z* p) y% ?' [如果要日本制, >$1000 架# j; E  d* U7 g0 f+ b
不過QC 標準就會跟日本, 因為會係日本賣
- F, Y5 L' Z+ `5 B9 Z6 d
9 P4 `3 {& X$ f0 B: a: X6 o  R唔係點解日本制校服貴到
/ G, u! T% Z& ?7 m, Y( V! j所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   $ d/ p0 v% p2 F$ u4 ^, L* d
- @; b( [( u2 R4 D' E
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
% u0 l; Z( L1 i* [5 D0 v) U
日本既逃課情況係世界數一數二的

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-15 00:51 發表   / X8 T5 V8 m) C' J, |2 o  f4 Q. r( P
8 j/ k, ~2 w; ^7 b/ ^6 {
所以我都係想買大陸製既校服=.=日本既實在太貴啦~~都唔知日本人點返學=.=
) l4 f( a  Q) n' N# q, [如果你有睇香港J2 台
9 N. E2 {9 h) F5 A0 X% I就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-10-15 20:33 發表   7 i" X" @8 y: Z9 E3 M
& I, i9 S9 V2 Q. e) Z2 h0 Y
如果你有睇香港J2 台
* J7 J3 }% \2 j就知, 有D 女生會去原宿買JK 校服, 當時裝咁著架
& [1 L" e, Y+ k. @依個我都知,香港亦有少部份會咁著0 ~3 }6 n$ L" O
  X2 m' C- A0 q4 k$ ~. Y
但JK點解= =??

引用:
原帖由 sinson 於 2009-10-24 00:54 發表   ! U  R) M& M( U5 B0 V7 n' }

5 Z) e. E% t& N1 ^" X; F依個我都知,香港亦有少部份會咁著
( Q8 f2 [' \" z5 ^$ K4 L0 Z
0 J  N) U: Z2 b7 D1 x, B% j* n8 ^, u- H但JK點解= =??
& |1 N$ A0 H" k% }# K
  Q# O( z" }/ F8 R
JK = 女子高生 (日文發音縮寫)
6 u* {8 l6 K% W9 r2 u& D6 Y' M8 M( B) F0 L$ m' \8 @
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E5%A5%B3%E5%AD%90%E9%AB%98%E7%94%9F