嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺$ ?9 J1 [4 e$ p$ K0 R& u
6 Y& }2 T! V- z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
) r! x, l$ r. O* K6 H5 Q好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
8 c  d5 t# i' J$ M) ^https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!1 n- k3 e# A+ x3 q1 D4 w" ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   2 O; v6 g$ i/ c! I
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
) d5 i+ s3 v9 w; P% T好蝦人著的
! {6 ~% ^( E# _6 I7 m7 ^) |, m* Y2 b其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
- f+ Z; \, [: D6 ~0 T$ a( @0 k我外出也穿長桾
1 |3 Y# _8 z) N% L9 w( ?' p: r% Y8 Jhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
) s; u$ o. E( y0 ~
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗3 o8 q  E$ A/ v& ?+ o

) Z* Y( Z7 j- Y: C3 I1 S1 |' ~: F7 Z[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
; u# ^/ u; m! o+ g& j8 V0 m9 K( H& z: U: F6 J* `
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
0 c: e4 Y& h! d+ a3 I
9 U( I- W. v" Z6 P5 D有外出穿上,比穿短裙方便
* D9 H9 u1 M0 E) s7 S看看本小姐短裙; i6 b9 f5 e0 x7 f" ~4 }
3 u6 p  C8 _# [3 D) c0 {4 n
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
2 U/ U6 C( W4 A6 n) b& s0 F( z! i+ C0 z4 a4 O
8 T; U  Q! @3 U0 c3 p' e
有外出穿上,比穿短裙方便% c1 j3 j( ?; w3 s6 q5 J: z
看看本小姐短裙
7 q2 s( {0 Q, x4 ^% G: C有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   ' R* `3 K5 \* h; [7 l. c8 r
3 r0 Q: A3 t# |. I: G$ ^# B1 x
有啲三級喎
. h) b3 v0 p3 T$ q; f5 o8 ?
+ ~( [+ B9 z( d1 r% t& @/ {
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得* M) Q9 J$ e# X, K4 n' e
2 a9 B+ D- m$ k) w2 S& c9 X
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   3 `1 D' f. s" _
長裙遮腳,唔剃毛都得
$ Q6 e% i, y5 L# J3 ]  U, k. h! S9 X( W+ W# X( y
但好難著得好睇
7 H! }5 }4 P' g( P3 |  H* @
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
5 x+ y9 h5 P5 I5 k; ^棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
. w7 N; R2 c* w+ ~+ `# h! U0 [所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型